Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hol lehet megtudni milyen...

Hol lehet megtudni milyen ételeket lehet készíteni diétához?

Figyelt kérdés
És esetlegesen azt is elmondják pontosan milyen alapanyagot kell megvenni esetleg még az elkészítésről is van info. Köszi.
2016. aug. 31. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Titkos" információk :

[link]

[link]

2016. aug. 31. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg receptoldal s blog van. Sokszor írják, hogy diétás meg ez-az mentes, de igazából diéta-, ember- s mennyiségfüggő, hogy mi alkalmas diétázásra az adott embernek...
2016. aug. 31. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek ezért keresek valami profi megoldást amiért hajlandó vagyok fizetni is. Viszont nem tudom mennyire lehet hinni dietetikusnak stb ki az aki személyreszabottan tud segíteni. Nekem nincs olyan ismerősöm aki sokat fogyott volna és megtudnám kérdezni milyen segítséggel. Az is elgondolkodtató, hogy az internet se hemzseg az ilyen sikersztoriktól.
2016. aug. 31. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha keresel egy olyan személyi edzőt, aki ebben jártas, és tud életmód tanácsokat, táplálkozással kapcsolatos ötleteket, étrendeket mondani, ajánlani, összeállítani. Nálam ez így működött, közel 20 kg-t fogytam, mert van egy fantasztikus edzőm, aki segített abban, hogy először is, milyen és mennyi mozgást érdemes beiktatnom, hogy fogyjak, illetve segített belőni, hogy ennyi mozgáshoz mennyi az a kalória, szénhidrát (és egyéb) mennyiség, amire szükségem van, mennyi kell a fogyáshoz, és nem csak segített összeállítani az étrendem, hanem azt a fogyással egyetemben folyamatosan segített átalakítani, igazítani. Ezen kívül emberileg is támogatott, mert nem volt olyan könnyű életmódot változtatni.
2016. szept. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!