Szisztok! Candida dietan vagyok. Azt szeretnem megtudni, hogy lehet-e fogyasztani ez ido alatt paszkat-maceszt?
Egy inkompetens, rákban meghalt, táplálkozástudományhoz fikarcnyit sem értő orvos találta ki.
Mégis miért keresel benne logikát? Meg eleve, elkezdted csinálni (ami hülyeség volt). Tehát a Te logikádat is kétségbe lehet vonni.. mégis rációt keresel a candida diétában.
Ha logikát keresel, akkor tessék: semmilyen gabona lisztet, cukrot nem kéne enned.
De akkor kapásból felejtsd el a candida diétát is, mert mint láthatod értelmetlen az egész. Semmi következetesség nincs benne, legfeljebb egy fél fokkal jobb mint az átlag nyugati étkezés. De túlzás ez a fél fok..
Elnézést ha harapós voltam, nem direkt.
Csak nem értem néha az emberek mennyit gondolkoznak.. elkezdtek valahogy enni, az egyik legfontosabb dolog ez lenne napról-napra (mit eszünk) és akkor a nagy találat a candida diéta, ami bárki által látható, hogy önellentmondásos.. és nem sok táplálkozástudományi-orvosi alapja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!