Étrend tanács?

Figyelt kérdés

Reggeli: fahèjas-mazsolás zabkása (25 g zabpehely vízben főve); kávè pici tejjel steviával

Tízórai: 3 tükörtojás 1 pufirizs

Ebèd: csirke paradicsommal

Uzsonna: 3 tojásból rántotta zoldseggel

Vacsora: csirke es paradicsom

(Napkozben tobb liter víz)

Tízórai máskor egy zöld alma,uzsonna máskor egy natur joghurt par szem szolovel

Egy heten 3szor basmati\jazmin rizs is kerul a tanyerra ebednel(kb 20g) tobbi zoldseg

Ezzel az etrenddel beindul a fogyas vagy tul sok a tojas stb,ilyesmi okitasokra gondoltam..

Koszonom a segitseget:)

2016. aug. 15. 21:14
 1/5 I Anica válasza:
50%

éhezni fogsz és amit csak látsz felfogsz zabálni :D tapasztalat....

én azt javaslom ne nagyon változtass a mostani étrendeden! csak kevesebbet, ne egyél túl olajosat(pl:sült krimpli), túl sósat(pl:ropi), cukrosat(pl: cukros üdítök, csoki). ami nagyon fontos SEMMI péktermék!! csokit meg ne hanyagold mert az lesz az első amit meg fogsz venni a boltban, de legalább 70-80%kakaótartalma legyen és a diabetikus fajtából. + edzés mert az nélkül éhezve várhatod a csodát. :). reggel egyél bőven, viszont este 6 után csak vizet igyál. én 25 kilót fogytam 1 év alatt ezzel :) sok sikert, de azt csináld ami neked jó :)

2016. aug. 15. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szimpatikus :) A reggeli elég gyengén indult (iszonyúan semmi étel, ennyit minek enni? persze nem vagyunk egyformák, de már kezdtem aggódni :)), de utána kiderült, hogy elég szuper az étrend. Már ha neked ez így jólesik, hisz nem mindenki bírná.

A tojás nem sok, én többet eszem, ha van itthon elég s engem is leköröznek sokan, nem tudok róla, hogy bármi gond lenne vele. De ha a tojásos ételeidet szinte semmi kis cukorra cseréled, akkor remélem, a csirke több lesz.

Az esszenciális zsírokra kellene figyelni, az lehet, hogy nem OK... Némi olajos mag itt-ott jól jöhet.

A fogyás akkor indul be, ha deficited van. Hacsak nem eszel bitang sok csirkét (ami amúgy sem jó), nem használsz aberráltan sok zsírt a csirkéhez vagy rántottához...etc., nehéz elképzelnem, hogy ne legyél deficitben, még ha nem is tudok rólad semmit.

Az összetétel is szimpatikus, de akinek több ch kell, annak okozhat kellemetlenséget.

2016. aug. 15. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, az se mindegy, hogy mennyi a felesleged. Én kövéren még jókat éve, jóllakottan, sok kilengéssel fogytam mozgás nélkül, ennél kicsit magasabb szénhidrátbevitellel... Most már komolyabban kell vennem a dolgokat, de van, akinek az utolsó kilókkal sincs gond, mert tudnak keveset enni.

Sok az egyéni tényező. Az étkezések elosztására pl. semmilyen szabály sincs, kinek ez jön be, kinek az.

2016. aug. 15. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég jónak tűnik, fehérjebevitel megfelelő, zsiradék talán elég, zöldségek rendben, néha 1-1 gyümölcs tízórai vagy uzsonna gyanánt belefér még. Kicsit félő, hogy a csirke-paradicsom egy idő után nagyon unalmas lesz, ehetsz halat vagy más húst, májat is, zöldségből is rengetegféle van. Rizs helyett is lehetne néha köles vagy hajdina, a változatosság kedvéért. A vizet nem kell túlzásba vinni szerintem, 2 liter bőven elég, de ihatsz jó kis gyógyteákat is, vagy ehetsz az ebédhez leveseket,utóbbiak nagyon jól laktatnak.
2016. aug. 16. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
A rántotta milyen zöldséggel van?
2016. aug. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!