Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Elrontok valamit, ha kalóriába...

Elrontok valamit, ha kalóriában többet viszek be?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit, h. csak hozzá értő, ketogénesek válaszoljanak.

Június elsején kezdtem, étkezési naplót vezetek. Napi 1400 kcalt engedelyeztem magamnak, és 20 gramm CH-t. A CH-t bőven tudom tartani, az ritkan éri el a 19-et, de kaloriaban sajnos 1600-1890-ig is felmegyek. Júniusi fogyásom 88,9 kg-ról 80,6 kg. Csak 1-én állok mérlegre. 50 kg a cél, mert ennyi voltam, csak betegség miatt, feljöttek a kilók. Magasságom 162 cm. Ketophan tesztelek mindennap, és a három színből, legtöbbször a középsőig színeződik el, de volt már nagyon sötét lila is. Közép alá nem megy.

Lenmagolajat is iszok, ez is növeli a kalóriákat, tehát a többlet mindig 0 szénhidrát. Aggódok, h. a többlet kalória miatt, lelassul vagy leáll a fogyásom, akkor is ha a tesztem mindig jó színben van? Összesen 4 hónapig célom igy étkezni, utana lassan emelni szeretném a CH-kat.

Kérlek, csak hozzá értők válaszoljanak, ez nagyon fontos számomra.

Hála és köszönet, minden értelmes válaszért.

2016. júl. 7. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ neked mennyi az alap kalória igényed. Illetve mivel vitted be ezt a pluszt és mozogsz e.
2016. júl. 8. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jól csinálod, én ilyen keveset nem tudtam enni ekkora koromban (fogyni azért fogytam, pedig nem igazán mozogtam. lehet, hogy lassabb az anyagcseréd, de ha valamit mozogsz s ennyit eszel, akkor neked is fogynod kell, illetve ezt neked kell kitapasztalnod).

A Ketophan nem annyira érdekes, mivel ha hatékonyan használod a ketonokat, akkor sem színeződik el, pedig ketózisban vagy. De 20 grammos limittel kvázi mindenki folyamatosan ketózisban van, ez egy biztonságos mennyiség (persze van, akinek a 2-3-szorosa is az, de ez azért bizonytalanabb, főleg, hogy nem mindenki érzi, mikor van ketózisban).

A fogyásban segíthet valamit a ketózis, de csak mert ketózisban vagy, még nem fogysz és fordítva... Hízni is lehet ketózisban, a zsír annyira jól megy zsírba, hogy magas inzulin nélkül is megteszi. Persze, ahhoz többletben kell enni, ami nálad tuti nincs meg.

Egyébként brutálisan jó az első hónapod eredménye, azzal együtt, hogy az elején több kiló víz ment le. Kell neked ennyi kalória, úgy tűnik, s nagyon helyes, hogy nem éhezteted magad. Csak mert egyeseknek 1400 kcal elég, neked nem.

2016. júl. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!