Miért híztam ettől az étrendtől?
Sziasztok!
1 hete diétázom, és edzek is mellette, de híztam. Konkrétan még csak 1 kilót,de sajnos nem csak kilót,hanem centit is a derekamra,ahonnan pont fogynék..
Így étkeztem:
R: 2 csak tojásfehérje + 1 egész tojás+BCAA
T: 50 g marhahús + rizs
E: 100-150g csirke + rizs
U: 100 g csirke + rizs
V: fehérjeturmix vízzel +BCAA
A rizs összesen 80-100 g volt nyersen,egész napra osztottam el,este fele nyilván kevesebb volt.
Súlyzós edzést csináltam eddig (láb+has+1 intervall,ami rövid,mert kezdőként nem bírtam)
Az új étrendemmel, edzéstervemmel ugye fogok tudni centikben fogyni úgy,hogy az izmom azért megmarad?
R: 1 adag fehérjeturmix vízzel+ bele 5 g BCAA (sajnos a tojást már nem bírom megenni,undorom van tőle)
T: 100g csirke + rizs+ zöldség
E: 100g csirke + rizs+ zöldség
U: 100g csirke + rizs + zöldség
V: fehérjeturmix
A rizs ez esetben nyersen 60g és osztom el.
Edzés közben 10g bcaa-t kortyolgatok.
Edzéseim:
hetente 2 láb nap, 1 kar nap (ezek után 20-30 perc levezetés taposógépen,elipszis,stb normál tempón)
2 kardió (ezt értem úgy,hogy reggel éhgyomorra 30 perc intervall taposás,elipszis tréner vagy futógépen 1 perc lassú,fél perc gyors váltakozás), illetve még este 1 óra levezető kardió normál tempóban
Ami úgy néz ki,hogy a 2 pihenő nap a láb nap után van.
A súlyzós edzésekkel nagy súllyal, kis ismétlésszámmal végzem,mert nem szeretnék telesz*rt zsákként kinézni.
Minden edzésem végén még hasizmozok.
Rajtam csak derék/has tájékon van felesleg, 168 / 54 vagyok,tehát sem a súlyom alapján nem vagyok fogyásra ítélve,sem akkor,amikor nem látják a hasam.. Tudom,hogy célzottan nem lehet fogyni,de azért ezzel az étrenddel valahogy megoldható,hogy a fogyás mellett formásabb legyek?
Ezzel így 1 hónap alatt sikerülhet leadnom azt a pár kilót?
egyet értek az előttem szólóval, és annyival egészíteném ki, hogy sok folyadékot kell inni, az nagyon fontos.A rizs egyébként magas szénhidrát tartalmú, én barna rizsre, durum és rizstésztára váltanék a helyedben.
100g főtt rizsben 130 kalória van, barnában 112.
A rengeteg fehérjével és az edzésekkel izmot is növelsz, ami nehezebb mint a zsír, így az ember edzés mellett van hogy nehezebb lesz, vagy lassabban megy le kg, de formásabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!