Nem fogyok. A súlyom áll. Diétázom 3 hete nagyon szigorúan, se liszt, se cukor, se tej, csak zöldség, húsok, víz stb. , nagyon egészségesen. Nem fogyok, a súlyom nem ment max 1 kg. Miért? (66kg vagyok)
Hát. Mivel 66 kg-val nem hiszem,hogy sok felesleged lenne, ezèrt nehezebb is fogyni. 2lehetősèg van: kevesebb kcal bevitel vagy ugyanannyi amit most eszel+több sport. Sportolsz valamit?
Vagy csinálhatsz egy napot ,amikor kicsit többet eszel,van akiknèl ezután beindul a fogyás.
kevés idő telt még el, majd beindul
nincs rajtad sok felesleg, így nem olyan gyors és látványos a változás
3 hét alatt az 1 kg teljesen normális
Kinek mi a szigorú, nekem ez alap (hogy néha kilengek, az más lapra tartozik, de az sosem esik jól annyira, mint a rendes életmódom, csak a rebellis énem éli ki magát), de akárhány hónapig stagnálok vele :D Mennyit eszel? Jelentős kalóriadeficit nélkül nem fog menni a tempós fogyás.
3 hetente 1 kiló nem is olyan rossz, de ha keveset eszel, akkor megértem, ha nem tetszik.
S mennyihez vagy 66 kiló, az se mindegy.
60 gramm ch elég kevés, a ketogén diétáról hallottál már? Megvannak az előnyei, de nem árt némi tudás az elején s ez még keveseknél megfelelő szénhidrátbevitel hozzá.
Nem tudom, mi történik akkor, amikor az ember túl kevés szénhidrátot eszik, hogy azzal működjön, de túl sokat, hogy ketonokkal... Persze működhet, nekem sosem volt bajom ezzel a sávval, sokkal jobban esett, mint a sok ch.
Nekem tetszik, amiket eszel, csak kérdés, mennyit. De olyan is van, hogy egy ideig stagnál az ember, akár az elején, akár közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!