Olajos hal mennyire probléma ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy magas a trigliceridem.
Én nagyban ettem az olajos halat, hogy majd milyen jó lesz, mert a tonhal meg a napraforgó olaj is omega forrás.
Aztán egy egészet tudtam csak lefaragni az értékekből.
Mi a véleményetek?
Jól gondolom, hogy jobb lenne a sima, saját lében lévő tonhal?
2016. márc. 29. 18:00
1/1 Jimboka válasza:
Hello,
Mindenképp jobb a sós vízben lévő hal. Viszont trigliceridet a cukor szokta megdobni, illetve a fokhagyma(kapszula) jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!