Fogyás után továbbra is diétázni kell, hogy ne jöjjenek vissza a leadott kilók?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 19:54
1/7 anonim válasza:
Nem a diéta a jó szó, de továbbra is egészségesen kell étkezni. Ha már nem fogyni akarsz, akkor valamivel több kalóriát engedhetsz meg magadnak, de vigyáznod kell. A kalóriatöbblet hízáshoz vezet, szóval csak módjával.:)
2/7 Szabi.L válasza:
Igen. Ezért nem jók a fogyókúrák, mivel ezek időszakos dolgok és így alakul ki a jojó is effektus, hogy fogyókúrával lefogynak az emberek, majd azt hiszik, hogy ennyi volt és visszatérnek a régi szokásokhoz, majd visszahíznak. Amíg tartani szeretnéd az adott formád, addig oda kell figyelni a táplálkozásra.
3/7 anonim válasza:
Véleményem szerint csak olyan "diétába" szabad belekezdeni amit képes vagy tartani a következő 30-40 évben.
4/7 anonim válasza:
Nem lefogynak hanem leeg az izom
5/7 anonim válasza:
Igen, de nem kell többet kalóriadeficitben lenned, hanem egyensúlyt kell találni.
Tök logikus. Ha egyszer elhíztál egy adott életmódtól, akkor másodszor is pont ugyanúgy el fogsz tőle hízni, ha visszatérsz rá. Aki hízékony, annak oda kell figyelni a táplálkozására. Ha rákattan az agyad, onnantól ez lesz az alapállapot, és nem fogod kínként megélni, hogy diétázol. Egy-egy kajával pedig nem lehet elrontani az eredményt, így időnként belefér, hogy azt eszel, amit megkívánsz.
6/7 anonim válasza:
Nem fogyòkúràzni kell, hanem èletmódot vàltani. Ha csak fogyòzol, akkor az egèsz eletedben a hìzas-fogyàs-hízàs, stb ciklust viszed.
7/7 anonim válasza:
Biztos emberfüggő, de én egy két éves megvonás után már rá sem bírok nézni a kenyérre, tésztára, süteményre. El sem tudom képzelni, miért zabáltam ezeket régen két pofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!