Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Fogyokuratol hanyinger?

Fogyokuratol hanyinger?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy szenhidratszegeny dietat, es az elso nap utan olyan hanyingerem van, hogy le sem lehet irni. A dieta mellett kardio edzest folytatok.

2016. márc. 2. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Miből áll az étrended?
2016. márc. 2. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Reggelire 2db tojas, brokkoli parolt

Ebed: sult csirkemellfile, zoldsegek (uborka, paradicsom, brokkoli)

Vacsora: sovany tehenturo es napi 4l viz

2016. márc. 2. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez kb hány kalória? Csak mert eléggé kevésnek tűnik.

Reggelire ehetnél zabkását,zabpelyhet,nagyon jól laktat és egészséges.

De mivel írtad,hogy szénhidrátszegényen étkezel,akkor ezek az ételek jól,csak még így is kevés.

Ha éhezteted a szervezeted,akkor hányinger,fejfájás,gyengeség jelentkezik.

2016. márc. 2. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem attól lehet, hogy kevesebbet eszel, nekem mikor elkezdtem fogyózni, akkor a gyomrom görcsölt, de ez csak az elején van, utána hozzászokik a szervezeted a kevesebb és egészségesebb kajákhoz és elmúlik. Mármint nekem pár nap alatt elmúlt.
2016. márc. 2. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdekelnének a mennyiségek s a kalória, makrók, ha tudod... Mivel nekem is nagyon kevésnek tűnik, hacsak nem eszel nagyon sok csirkét és túrót, de akkor meg a fehérjebeviteled feleslegesen magas...

Az lehet a gond, hogy éhezel. Egyél többet. Szénhidrátot és/vagy zsírt (ha kevés lenne a fehérje, akkor persze azt is), de energia kell.

Nem élhetsz sovány húson és a legkalóriaszegényebb zöldségeken, úgy csak koplalni lehet.

2016. márc. 2. 15:55
 6/6 anonim válasza:
brokkolitol csak hányingered lehet. továbba nemajánlom akkor a fokhagymát se
2016. márc. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!