Milyen öntettel egyem?
A kevés sajt szerintem se rossz, már ha az elég neked, nekem a nagyon ritka éjjeli megéhezéseimre volt ez régen, hogy zöldség (pl. jégsaláta, nagy kedvencem) 1 dkg sajttal :)
Manapság paradicsompürét használok, kevés (mivel rém tömény) grillszósszal ízesítve :) Nem sok kalória, nem sok ch, de nagyon finom s megy a jégsalátához, legalábbis nekem megy. Ha egy kis tojásfehérjét is sütök hozzá, akkor főleg jó kis étkezés jön össze egy aprócska éhséghez. Ha fér vagy ha kifejezetten éhes vagyok, akkor sütök egész tojást, de ezt jó étrenddel és időzítéssel azért elkerülöm. Este eszem azért, vacsorázni nekem kell, de az nincs nagyon későn, kicsi is s néha megéhezem még, no.
Nem tilos, sokak diétájában pedig kifejezetten megbecsült elem, amivel semmi baj nincs.
A kalóriadeficitet nem szünteti meg, de még az inzulinválasza se magas. Jó cucc. OK, én nem szeretem s nem eszem, de teljesen korrektnek tartom, persze csak cukor nélkül (nem is értem, miért tesznek bele egyesek, bár igaz, a cukor jó ízfokozó. de miért tesznek bele sokat? OK, eltérő ízlés).
Ha valami nem káros, akkor pedig nem ideális ételként is befér, ha az embernek az fontos és beszuszakolja :) Mennyiség kérdése. Én is simán eszem banánt bármikor, ha kedvem szottyan rá és van (általában van :)), pedig az sokkal előnytewlenebb étel, mint a majonéz (főleg, amikor 20 gramm alatt akarok maradni a szénhidráttal). De belefér, ha azt akarom, hogy beleférjen :P 20 grammnál általában nem akarom, 40-nél sokszor, ott nem is gond sosem. Szóval a mennyiség egy fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!