Narancsbőrt hogyan lehet "eltávolítani"?
A helyes táplálkozás a fontos,sok zöldség,sovány húsok,gyümölcs,és naponta legyen meg legalább a 2 liter folyadék,lehetőleg víz.:D
Nekem is ezek a méreteim,és eléggé narancsbőrös voltam,de már kezd javulni a helyzet.Tavasszal-nyáron futni járok,így télen szobabiciklizek,vagy a youtube-ról csinálok gyakorlatokat(Rubint Réka,Péntek Enikő,Tiffany Rothe-a kedvencem).
Sok sikert hozzá,rengeteg türelemmel és kitartással menni fog! :)
Köszönöm szépen :) még csak a diétát kezdtem el,szépen lassan. Azzal kezdtem,hogy üditő helyett vizet iszok,krumplit nem eszek és kenyeret,de ettől függetlenül a lisztet még nem sikerült teljes mértékben száműznöm :(
Na meg a reggeli kávéból a cukrot.
Tornát elfogom kezdeni. De mit? Insanity nagyon tetszett tavaly,bár csak 20 percet bírtam belőle mindennap.
Rubint Réka v Péntek Enikő nekem "unalmas" olyan szempontból,h egy dolgot nem tudok hosszabb ideig csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!