Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Narancsbőrt hogyan lehet...

Narancsbőrt hogyan lehet "eltávolítani"?

Figyelt kérdés
Diéta remélem segít mert leginkább ezért kezdtem bele. 60kg vagyok és 160 cm,de a a combom,fenekem tiszta narancsbőr. Ha esetleg a torna segít,akkor abból is melyik,milyen fajta?
2016. jan. 12. 09:41
 1/5 anonim válasza:

SEHOGY! :(

Komolyan!

2016. jan. 12. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

A helyes táplálkozás a fontos,sok zöldség,sovány húsok,gyümölcs,és naponta legyen meg legalább a 2 liter folyadék,lehetőleg víz.:D

Nekem is ezek a méreteim,és eléggé narancsbőrös voltam,de már kezd javulni a helyzet.Tavasszal-nyáron futni járok,így télen szobabiciklizek,vagy a youtube-ról csinálok gyakorlatokat(Rubint Réka,Péntek Enikő,Tiffany Rothe-a kedvencem).

Sok sikert hozzá,rengeteg türelemmel és kitartással menni fog! :)

2016. jan. 12. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok,és azt még elfelejtettem írni,ha teheted,járj szaunázni,az sokak szerint segít,én személy szerint nem próbáltam.
2016. jan. 12. 16:09
 4/5 anonim válasza:
Nekem a combom volt narancsbőrös. 3 hónap alatt teljesen elmúlt, és szép feszes lett a bőröm. Minden nap 30 perc-1 óra mozgás, és életmódváltás. Ahogy előttem is írták zöldég, gyümölcs, sovány húsok stb. és a cukros illetve fehér lisztből készült termékek teljes kiiktatása az étrendből. Nekem így sikerült. Sok sikert!!! :)
2016. jan. 13. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :) még csak a diétát kezdtem el,szépen lassan. Azzal kezdtem,hogy üditő helyett vizet iszok,krumplit nem eszek és kenyeret,de ettől függetlenül a lisztet még nem sikerült teljes mértékben száműznöm :(

Na meg a reggeli kávéból a cukrot.

Tornát elfogom kezdeni. De mit? Insanity nagyon tetszett tavaly,bár csak 20 percet bírtam belőle mindennap.

Rubint Réka v Péntek Enikő nekem "unalmas" olyan szempontból,h egy dolgot nem tudok hosszabb ideig csinálni.

2016. jan. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!