Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan csináljam? Sok volt ez...

Hogyan csináljam? Sok volt ez nagyon? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok egy hete nem ettem kenyeret nem is kívánom, egyik nap 2 narancsot 3 almát ettem, majd hazaérve ettem egy kis levest és egybkis töltött káposztát amit megbántam végül. Ma egy csomag puffasztott rizst ettem aminek kb. 300 kalória tartalma volt, de megettem 300g spagettit ami igen nagy baj és 12 kocka csokit nem tudtam ellenállni. 175 cm vagy és 67 kg tudom, hogy ez még nem sok

de a hasamon van egy kicsi zsírréteg és azt olvastam rendszeres torna mellett fogyókúrázni is kell. Heti 5 rendes tesi órám van és mellettr elkezdtem zheti 3 órában kondizni. Legszívesebben egy nap max. egy cs. puffasztott rizst ennék meg gyümölcsöt.

2016. jan. 8. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy 16 évesen az ember mit sem tanul pl. a fehérje fontosságáról.

A csudának akarnak egyes tinik csak CUKORRAL fogyózni? Fel nem fogom. Szerinted hogyan működjön a tested üzemanyag nélkül? A cukor energia, de sok más is kell a testnek.

2016. jan. 8. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
S ez a szénhidrátszegény diéta rovat. Hogyan akarsz enni, mert jelenleg kvázi csak szénhidrátot akarsz enni, azt sem a legjobb forrásokból, az látszik.
2016. jan. 8. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha lehet magyarázzátok el hogy lehet. Azért fordulok ide, hogy hátha segít valaki , de anyagilag nem állunk jól .
2016. jan. 8. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi sem, ez nem lehet kifogás :)

Mi a fehérjeforrásod? A legegyszerűbb valami komplett állatit használni, nálam ez a tojás. A fehérje sosem nagyon-nagyon olcsó, de a tojással ráadásul egy csomó zsír is jön, ami jó energia, azonkívül tápanyagdús étel, gyors, sokoldalú. Persze húst is lehet enni vagy ki mit akar.

Nem tudom, mennyire szénhidrátosan, illetve zsírosan akarsz enni. Van, aki csak az egyiket vagy a másikat vagy a középutat bírja vagy szereti. Nincs egyetlen jó megoldás, a fő, hogy valami zsírbevitel legyen, mert az kell a testnek. Az, hogy a fő energiaforrásod zsír vagy szénhidrát, egyéni dolog. A legneccesebb az, ha mindkettő magas, főleg fogyási céloknál, de van, aki csak úgy tud táplálkozni és nincs vele baja.

(A tudományos hátteret igyekszem most kerülni, én se bírtam volna, ha rámöntik az egészet, amit most tudok :) S nem is mindenkit érdekel annyira.)

Célszerű lenne több zöldséget és normális főtt ételt enned. Lehet máshogyan is, de az nehéz műfaj s a pufirizs-gyümölcs út mindenképpen hibás.

2016. jan. 8. 16:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ ! :)
2016. jan. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!