Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Szénhidrátszegény ételeket ettem eddig, napi 1200 kalóriát fogyasztottam. Néhány napja nincs kedvem külön főzni magamnak és több szénhidrátot eszem, viszont ugyan úgy nem lépem túl az 1200 kalóriát. Ugyan úgy fogok fogyni, van egyáltalán különbség?2015. dec. 9. 12:41
1/3 anonim válasza:
Elvileg ugyanúgy, kivéve, ha a több szénhidrát miatti magasabb inzulinszint bekavarhat valamit. Nem tudom, hogyan tehetné, csak azt, hogy egyeseknél rengeteg dolog be tud kavarni a fogyásba.
Nekem csak a kalóriadeficit számít, cukrokkal (jó, azért mást is ettem, nálam a zsírbevitel mindig magas :)) is pont ugyanúgy fogytam, mint napi 30 gramm szénhidráttal, ha a deficit kb. megegyezett.
2/3 anonim válasza:
ha betartod a kaloriakeretet akkor tokmindegy. persze ne kristalycukorbol legyen meg az 1200 kaloria.
3/3 anonim válasza:
No igen, a helyes tápanyagbevitel alap. Az egészség még a karcsúságnál is fontosabb, persze a súlyfelesleg egy szint után már nem esztétikai kérdés, hanem határozottan egészségtelen.
1200 kcal nem sok, könnyű telepakolni értéktelen szénhidrátokkal, azt nyilván el kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!