Nagyon elrontottam? ( bővebben lent )
Szeretnék leadni 4 kg-ot még, eddig április óta komótos tempóban sikerült lefogynom 8 kg-ot.
Tartom is rendesen az étkezési tervemet, edzeni is rendszeresen szoktam, de vannak néha kilengések.
Tegnap sajnos szintén volt egy ilyen görbe estém: Ahelyett, hogy elmentem volna futni, baráti fröccsözésre mentem. Melette a StarKebabbal ettem még egy nagy tál muszakát is sült krumplival, este hazafelé pedig még egy rántottsajtot is.
Ma reggel egy kg-mal mutatott többet a mérleg, mint tegnap reggel...
Nagyon elrontottam a fogyókúrát? Nagyon visszavetettem magam?
Vagy ha mától megint mindenre odafigyelek, akkor azért nincs még veszve? Nektek volt mér ilyen?
Ahogy az első írja, emiatt ne aggódj. Nagyon nehéz egy nap alatt tönkretenni kicsit is hosszabb idő eredményét, ha egyáltalán lehet... Nem a 8 kilóról beszélek persze, hanem mondjuk az utolsó egyről :) Elég nehéz még csak ennyi plusz kalóriát is bevinni (nekem a harmada se menne, pedig tudok enni, de nem a napi kalóriaigényem többszörösét), de csak mert beviszed a plusz kalóriát, még nem tuti, hogy a feleslegnek megfelelően hízol. Lehet, hogy ma kevésbé leszel éhes. Lehet, hogy olyan vagy, mint én, nagy bevitelnél többet is égetsz, egészen sok kcalnál pedig úgy tűnik, a test lépést se tud tartani és több tápanyag kerüli ki a feldolgozást (ez csak egy tipp, bár a testi folyamatoknak igenis kell idő és sok hirtelen nagyon sokat evő ember tapasztalta, hogy nem hízott közel se úgy, mint "kellett volna").
Ha híznál, akkor se lenne minden veszve, hogy gondolhatsz ilyet? Csak ha akadályoz az ilyesmi, akkor lengj ki ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!