Ezzel nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
tegnap meghivtak bogracsozni.megittam 2 uveg sort,es ettem a porkoltbol.persze koret nelkul..mar 2hete nem ettem ilyen kajat,inkabb "dietasabbat".ma nagyon fajt a hasam,persze folytattam az eddig kovetett etrendet.bocsanat az ekezet hianya miatt!2014. szept. 20. 23:21
1/4 anonim válasza:
ennyitol nem lesz semmi bajod.
2/4 anonim válasza:
A sörrel többet ártottál mint egy tányér pörkölttel. :D Amúgy miket eszel, ha még a hús sem elég diétás?
3/4 anonim válasza:
Én sem értem. Teljesen szénhidrátszegény a pörkölt köret nélkül... :)
Oké, tudom, szénhidrátszegénynek nevezik azt is, amikor az ember sok szénhidrátot eszik, de kevesebbet, mint az átlag és kicsit kerüli a zsírt.
Attól még ezzel nincs gond. A 2 sör sem extrém, nem diétás, de egészségedre. Nekem nem fájna ennyitől a hasam.
4/4 A kérdező kommentje:
nem a porkoltel van a baj ,hanem az alkohollal..lehet azert fajt a hasam is..nem igazan vagyok nagy alkoholfogyaszto..
2014. szept. 22. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!