Tudnátok tippet adni?
Figyelt kérdés
Jövő júnisura szeretnék lefogyni az egészségem miatt is és mert esküvőm is lesz. 20kg-mot, már elkezdtem a szénhidrátot kizárni az életemből, a cukros dolgokat ( bár nem könnyű) és heti 3szor lejárok kondizni, de néha csak a 2tő jön össze. Tudnátok esetleg tippet adni, hogy hogyan lehet még fogyni? Ti hogy tudtatok lefogyni? Nő vagyok, köszönöm szépen.2015. szept. 20. 19:17
1/4 anonim válasza:
Amit írsz, az jó. Ha jól csinálod, nem maradhat el a siker. Nyilván kalóriadeficitre van szükséged, viszont a szénhidrátszegényebb étrend ebben is segít. A fogyáshoz ennyi elég, de lehet, hogy vannak ételek, amiket még érdemes lenne minimalizálnod vagy elhagynod egészséged érdekében. Nem tudom, hogyan étkezel most. Figyelsz a fehérjére? Mekkora a kalóriadeficited?
2/4 anonim válasza:
Van erről egy jó könyv:
Most vonakoztas el attól hogy kiknek lett írva, nagyom sok infó hasznos lehet a számodra.
4/4 Krisz85 válasza:
ne zárd ki a szénhidrátot, mert nem túl bölcs és okos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!