Hogyan fogyjak le? 3 hónap alatt 65 kg-ól 49 kg-a
Figyelt kérdés
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Nagyon sokszor éhes vagyok és sokat eszem és este is. Ha nem eszem akkor korog a gyomrom, megfájdul a fejem és szédülök. Szeretném tudni hogy mit egyek reggelire, ebédre és vacsorára amitől nem hízom persze és mit is egyek ha éhesnek érzem magam? - és hányszor tornázzam és mennyit? torna tippek is jól jönnek. Előre is köszönöm.2015. szept. 19. 23:18
11/11 anonim válasza:
"Ideális Testtömeg:
52.3
Szélső értékek:
44.4kg - 59.8kg"
Nem annyira irreális az a 49 kg. (én 165 cm, és 55 kg vagyok, és így is van a combomon felesleg)
Még régebben úgy fogytam le, hogy nem ettem annyi szénhidrátot (kenyeret, tésztát ilyeneket egyáltalán nem), de nem sportoltam semmit. Lefogytam, viszont jó alakom nem lett. Most kezdtem el edzeni, hogy formásodjak:)
Sok sikert a fogyáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!