Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mennyit fogytál mire észre...

Mennyit fogytál mire észre lehetett venni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt, és milyen módszerrel fogytál?

2015. szept. 11. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Tizenpár kiló után tűnt fel, másoknak sokkal hamarabb, nem csoda, sokat változtam, az arcom drasztikusan lefogyott, s nem vettem észre, amíg nem találkoztam egy régi fotómmal.

Szénhidrátcsökkentés (kb. napi 80 grammra), minél kevesebb evés (2000 kcal ment), heti 30 deka ment le, nem számolom ki, ez hány hónap. Plusz paleóztam is, ha ez számít, s tudnék még mesélni, hisz ebből még nem derül ki, mit ettem :) Húst pl. szinte sosem.

2015. szept. 11. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
10 kg környékén már én magam is észrevettem. Kalóriaszámlálással.
2015. szept. 11. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Most tartok mínusz 7,8-nál 60 nap fogyókúra után és ma reggel néztem bele úgy a tükörbe, hogy azért már van eredmény, előtte nem nagyon láttam. 71kg-al kezdtem, most vagyok 63kg körül. Még minimum 5, maximum 8 kilót adnék le.
2015. szept. 11. 16:03
 4/7 A kérdező kommentje:
És hogy megy nektek a kalóriaszámlálás, minden nap kőkeményen be sikerült tartani a kalóriakeretet?
2015. szept. 11. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha 180 kiló vagy, akkor nem veszik észre a -10 kilót, ha 100 kiló vagy akkor már észrevehető a -10, ha 60 kiló vagy, akkor ismét nem vehető észre a -10. Fogyás titka: kevesebb kaja, több lábgép, több ferdepadon felülés. Lustasába még nem fogyott le tartósan senki, és jó alakja se lett, csak mint egy plattyadék. Sporttal nemcsak lefogysz, de még az alakod is jó lesz.
2015. szept. 11. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
5 kiló után már mások látták, én magam csak 10 kiló után vettem észre, akkor is a ruhákon, meg amikor megláttam egy régi fotót.
2015. szept. 12. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én beszedtem egy Candida-fertőzést, és közben kiderült az inzulinrezisztenciám is. Mások két hét(!) után mondták, hogy "najóelégleszmárafogysából", azóta fogytam úgy 10-12 kilót, most már nekem is szembeötlő.
2015. szept. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!