Szerintetek ez hány kalória lehetett?
Egy fél szelet kis bundás kenyér, tejföllel megkenve.
1 tál húsleves, eléggé kis adag.
Kb. 5 db müzliszelet.
Én kb. 1300 kalóriára tippelek.
Szia
Szerintem 1100kcal-nál nem lehetett több.
Ez így értelmetlen kérdés.
Sok mindentől függ az érték:
- Mekkora szeletnek a fele, milyen kenyérből, hány tojásból van a bunda, milyen olajba sütve? Milyen tejföl ( 10-12-16-20%-os?, és abból mennyi van rákenve?
- Milyen húsleves (milyen húsból - csirke, marha, pulyka, bőrrel vagy anélkül, mennyi húsból), mi az a "kis adag", 1 deci, vagy 10, tésztával vagy anélkül?
- Milyen müzliszelet? mekkora kiszerelés, milyen ízesítésű?
Egy 20 grammos müzliszeletből 5 szelet az 380 - 420 Kcal.
1 tojás mérettől függően 80 - 120 kcal
Olaj, amiben sütöd és amit felszív: 1 gramm 9 kcal!!! Minimum 10, de inkább 20 grammot szív fel, így már ez magában 90-180 kcal.
Kilós szeletelt fehér kenyérnél kb. 70 gramm egy szelet, annak a fele kb. 90 kcal
Tejfölből egy evőkanál kb. 30 gramm, ami 20%-ból kb. 70 kcal.
Húsleves tésztával egy deci kb. 50 kcal, egy átlagos tányér 4 deci, akkor 2,5 decivel számolva kb 120-130 kcal.
Mindent összevetve olyan 900 - 1100 kcal között.
A gond az, hogy viszont ez közel 120 gramm szénhidrát és 40 gramm, főkép telített zsír!
Számít a nemed, életkorod és testsúlyod is, de sanszos, hogy így nem fogsz fogyni.
Én egy év alatt közel 40 kilót adtam le, és a lényeg nem a kalória, hanem a szénhidrát.
Ajánlok egy oldalt, sokat segíthet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!