Ez mennyi kalória lehetett? Nem fogok elhízni?
Figyelt kérdés
Megettem egy almát,és 10dkg áfonyát
Később 3 db rántott karfiolt
2015. júl. 18. 16:06
1/8 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem.
2015. júl. 18. 16:26
2/8 anonim válasza:
Ezt hogy képzelted? Úristen, azonnal hányd ki!
3/8 anonim válasza:
Még enned kéne valami normálisat is. Komolyan mondom. Egy kis csirke mellet, vagy legalább egy joghurtot.
4/8 anonim válasza:
Elhízni? Szerintem inkább segítséget kéne kérned, mert ez beteges. Egyébként meg ez az egészségednek tuti nem fog jót tenni, hogy így koplalsz.
7/8 anonim válasza:
kb 600 kalória. Én ennyit eszem egy nap, de nem a fogyókúra miatt, hanem mert szegény vagyok. te inkább örülj annak, hogy van mit enned, nemhogy még fogyókúrával törődni. Hülyeségnek tartom, amit csinálsz... főleg ilyen melegben.
8/8 anonim válasza:
Reggeli: egy rantotta,1 toast rozskenyerbol keszult piritos,1 paradicsom
Tizorai: afonya
Ebed: 2 rantott karfiol,2 ujkrumpli/egy levesmeronyi barna rizs/egy kis rizs salataval
Uzsonna: egy alma es egy pohar zold tea
Vacsora: csirkemell salataval
Nap kozben 2,5 liter viz,egy kis testmozgas.
Igy sem hiznal es meg egeszseges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!