Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 18 órás buszos útra mit vigyek?

18 órás buszos útra mit vigyek?

Figyelt kérdés
sziasztok, inzulinrezisztencia miatt kérdesem, megyünk nyaralni busszal, 16-18 órás az út, mit tudok vinni , amit nem kell hűteni és kb jó a diétához?
2015. júl. 18. 09:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Amit otthon is ennél.
2015. júl. 18. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ez alatt az út alatt, amikor megálltok pihenni (törvényileg köteles a sofőr pihenni és váltani is időközönként), akkor lesz-e adott helyen bolt? Mert ha igen, elég pénzt vinni és ott meg tudod venni a hűtött termékeket is.

Amennyiben ez bizonytalan, akkor nincs más ötletem, mint #1-nek.

2015. júl. 18. 10:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy itthon hűtőszekrényből táplalkozom, biszon pedig nincs, Hűtőládát pedig nem fogok vinni csak ezek miatt.
2015. júl. 18. 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem kell hűtőláda, elég egy kisebb hűtőtáska, abban el lehet vinni egy kis jégakkuval reggelire pl. rántottát sok zöldséggel, ebédre sült húst párolt zöldséggel és barna rizzsel, na meg akár pár szendvicset, neked megfelelő pékáruból pl. szalámival.

Arra figyelj, hogy ha a buszon akarsz enni, akkor azért ne legyen büdös kaja vagy ha az, akkor inkább a pihenőben edd meg 😀

Termoszban kávé, némi gyümölcs és nasi, ha belefér, sok víz és kész.

Én a munkám miatt egész nap úton vagyok és így szoktam csinálni, a kis hűtőtáskák is simán kibírnak pár órát.

2015. júl. 18. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :)
2015. júl. 18. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Kölesgolyó, Korpovit keksz, joghurt almával (azt mondjuk reggel eheted, hogy ne romoljon). Én egy nap nektarinon és Korpoviton éltem, meg főztem előre néhány virslit. Kibírtam. :)
2015. júl. 18. 21:44
 7/11 anonim válasza:
Almachips, abonett, puffasztott rizs
2015. júl. 18. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztensnek puffasztott rizs? :O Készül barna rizsből is?
2015. júl. 18. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam barna rizsből, de ha tudtok szóljatok!
2015. júl. 19. 11:24
 10/11 anonim válasza:
Én már láttam barna rizsből, de nem vettem meg, sajnos nem tudom már milyen márka:(
2015. júl. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!