20 órás buszos útra tippek?
Februárban megyünk. Mire számítsunk, (azt kivéve, hogy meg fogok őrülni a buszon) mi az amit feltétlenül vigyünk magunkkal?
Minden tanácsot szívesen fogadok.
"Minden tanácsot szívesen fogadok."
Egy ilyen buszos túra után garantálom hogy legközelebb repülővel mész majd. Ha csak nem vagy mazochista vagy szimplán proli, akinek nincs pénze repjegyre.
Lenne pénzünk a repülőjegyre, csak az a baj, hogy nem sok repülő vissz sícuccot, konkrétan ahova megyünk oda nem visz. Bérelni meg nem szeretnénk, hisz van mindenünk, így jött a buszos utazás. Viszont mindneképp ott szeretnénk síelni ahova megyünk.
Esetleg érdemi tippje is van valakinek?
Szia!
Én tavaj mentem Erdelybe 22 oras volt az ut....
Szerintem egy kisparnat mindenkepp vigyel!
Meg jol johet ha van:
innivalo
étel
taj kartya
telefon
mp3 vagy mas kütyü
könyv
talan takaro
napszemuveg
esetleg füldugo
:-)
" nem sok repülő vissz sícuccot, konkrétan ahova megyünk oda nem visz. "
Már hogy a fenébe ne vinne repülő sícuccot! Minden légitársaság, a fapadosok is, speciális csomagként ugyan, de visznek sífelszerelést!
Görögországba, és Spanyolországba voltam buszos üdülésen. Én nagyon szeretek utazni, bármikor vállalnám újra!
Kispárna, melegruna, papucs. pléd.
Keresztrejtvény,könyv, újság.
Szendvics, dobozolva zöldség-féle, sülthús,gyümölcs, édesség, ásványvíz, kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!