Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 20 órás buszos útra tippek?

20 órás buszos útra tippek?

Figyelt kérdés

Februárban megyünk. Mire számítsunk, (azt kivéve, hogy meg fogok őrülni a buszon) mi az amit feltétlenül vigyünk magunkkal?

Minden tanácsot szívesen fogadok.

2013. dec. 10. 15:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%

"Minden tanácsot szívesen fogadok."

Egy ilyen buszos túra után garantálom hogy legközelebb repülővel mész majd. Ha csak nem vagy mazochista vagy szimplán proli, akinek nincs pénze repjegyre.

2013. dec. 10. 15:33
 2/15 A kérdező kommentje:

Lenne pénzünk a repülőjegyre, csak az a baj, hogy nem sok repülő vissz sícuccot, konkrétan ahova megyünk oda nem visz. Bérelni meg nem szeretnénk, hisz van mindenünk, így jött a buszos utazás. Viszont mindneképp ott szeretnénk síelni ahova megyünk.

Esetleg érdemi tippje is van valakinek?

2013. dec. 10. 15:38
 3/15 anonim válasza:
53%

Szia!

Én tavaj mentem Erdelybe 22 oras volt az ut....

Szerintem egy kisparnat mindenkepp vigyel!

Meg jol johet ha van:

innivalo

étel

taj kartya

telefon

mp3 vagy mas kütyü

könyv

talan takaro

napszemuveg

esetleg füldugo

:-)

2013. dec. 10. 16:05
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

" nem sok repülő vissz sícuccot, konkrétan ahova megyünk oda nem visz. "

Már hogy a fenébe ne vinne repülő sícuccot! Minden légitársaság, a fapadosok is, speciális csomagként ugyan, de visznek sífelszerelést!

2013. dec. 10. 16:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Görögországba, és Spanyolországba voltam buszos üdülésen. Én nagyon szeretek utazni, bármikor vállalnám újra!

Kispárna, melegruna, papucs. pléd.

Keresztrejtvény,könyv, újság.

Szendvics, dobozolva zöldség-féle, sülthús,gyümölcs, édesség, ásványvíz, kávé.

2013. dec. 10. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:
melegruha
2013. dec. 10. 16:52
 7/15 anonim válasza:
Én Angliába mentem busszal, 2 nap volt, szörnyű volt. Kibírhatóbb: kispárna, takaró, ha telefonra stb. tudsz rakni filmet az nagyon jó + zene, jó baráti társaság sokat dob az úton, kicsi társas, ha esetleg rosszul lennél gyógyszer (daedalon, én ettől mindig bealszom szóval tök jó :D)
2013. dec. 10. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Én utálok buszozni és buszon ülve aludni sem igazán tudok, így duplán megvisel a buszozás, azért azt tanácsolom, hogy vigyel olyan felfújhatós nyakpárnát ami megakadályozza, hogy a fejed össze vissza bukjon alvás közben :)
2013. dec. 10. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:
a buszra csak azt vidd fel amit muszáj, párna legyen ha nem is tudsz aludni de nem árt.
2013. dec. 10. 18:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Én Bulgáriába mentem busszal a nyáron, 22 órás volt az út, de SOHA TÖBBÉ! Az éjszaka a legkegyetlenebb, amikor akárhogy helyezkedsz nem tudsz elaludni, pedig dögfáradt vagy. Nekem nagyon jó alvókám van, de 10 percnél tovább nem sikerült elszenderülnöm. Párnát mindenképp vigyél, mp3 lejátszó, könyv, újságok ez alap. Ha szép tájakon mentek, akkor lesz mit nézned is.
2013. dec. 10. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!