Ha heti egy olyan napot beiktatok, amikor csak tojást és zöldségeket eszek, az hatásos lehet? Vagy heti egy gyümölcsnap? Esetleg mind a kettőt beiktatni egy héten?
Pl. tojásnapra ezt gondoltam:
reggelire 2 tojás+paradicsom+paprika+uborka
ebédre: hagymás tojásrántotta 3 tojásból, + hozzá paradicsom, uborka, retek
Vacsora: hagymás tojásrántotta 2 tojásból, + hozzá paradicsom, uborka, retek
Hülyeség ez a ilyen meg olyan nap!
a szervezetnek minden nap meg kell adni a megfelelő tápanyagokat megfelelő mennyiségben.
Ez a tojásnap teljesen jó, akár állandóra is, csak még egy kevés ezt-azt kéne rádobni, hogy meglegyen pl. a kalcium, bár azt szedni is lehet. A tojás és a zöldség jó kombó, az én napjaim elég hasonlatosak a fentihez, csak kevés olajos mag és valamennyi kókuszzsír is van benne. 7 nagyobbacska tojással már a fehérje is alakul, sok és sokféle tápanyag is van benne, laktat, finom... Én hónapok alatt sem untam meg (3 évig napi kb. 4 tojást ettem és nagyon-nagyon keveselltem, most már jut 7-8 is, ha kell :)), bár inkább tükörtojást eszem.
Ketreces tojással nem bírnám, én jóféle házit eszem, sokkal finomabb és értékesebb.
A gyümölcsnap sokkal értelmetlenebb, leginkább cukor van benne, amire nincs szükséged (persze, vitaminok s ez-az is, de sokkal jobb ötlet zöldséget enni fehérjével).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!