Harcosok étrendje?

Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata a harcosok étrendjéről?

2015. máj. 12. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Conan például nyílt tűzön sütött vadhúst evett vándorlásai közben.

Ha városban volt, akkor meg szintén szívesen fogyasztott húst, de mellé jó sok alkoholt is ivott.

2015. máj. 12. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Arról nincs, pár órás evési ablakos időszakos böjtről van, de délutánra pozicionálva, nem estére.
2015. máj. 12. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem is jobb a 16/8.

és ha jól tudom a harcosban délelőtt gyümölcsöt eszegetnek,így meg oda a böjt szakasz értelme,ami az inzulin szint alacsonyan tartása lenne és az emésztés "felfüggesztése".

2015. máj. 13. 00:21
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: Egyetértek, én ha valamiért eszem a rendes ablakomon kívül, az egy nagyon csöpp valami (mondjuk 2 deka jégsaláta, nyamm) vagy kizárólag egy kis zsír (a vaj még határeset), de ezt már nem tartom rendes napnak, bár a 16/8 akkor is megvan. Az túl laza számomra, legalábbis fogyásnál, 2 rendes étkezés nekem durván sok kalória egy napra, márpedig ennyi idő alatt megéhezem kétszer. 5-6 óra sokkal kényelmesebb, rövidebbet tartósan még nem próbáltam, pedig lenne előnye, de nem tuti, hogy nekem való.

23 óránál hosszabb böjtöt semmiképp sem tartanék rendszeresen, a nem egyforma napi ritmus nem szimpatikus és szeretem a mindennapos fehérjebevitelt.

Viszont igen fontosnak tartom, hogy mit, milyen összetételben eszem, ellentétben a harcosok étrendjével, s nekem kalóriadeficit kell a fogyáshoz, mint minden normális embernek, ami megint nem egyezik a harcosok étrendje hitrendszerével. A fő evési ablakon kívüli inzulinugráltatás számomra katasztrofális, nevezetesen akkor éhes leszek és le kell zavarnom egy komplett étkezést.

Hm, távolabb áll tőlem ez az étrend, mint elsőre gondoltam.

2015. máj. 13. 01:15
 5/5 anonim válasza:

Látom régi a kérdés, de hátha még aktuális.

3 éve követem a diétát, 120kg -ról indultam most 90 vagyok és halványan már kockás a hasam.

Nem fogyókúraként kell gondolni rá, hanem életmód váltásként. A fogyás csak mellékhatás nem erről szól az étrend, rengeteg pozitív változással jár. Azt mondják fiatalodtam egy 10-est, és úgy is érzem magam.

Életem végéig így fogok táplálkozni!

40F

2015. szept. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!