Harcosok étrendje?
Conan például nyílt tűzön sütött vadhúst evett vándorlásai közben.
Ha városban volt, akkor meg szintén szívesen fogyasztott húst, de mellé jó sok alkoholt is ivott.
szerintem is jobb a 16/8.
és ha jól tudom a harcosban délelőtt gyümölcsöt eszegetnek,így meg oda a böjt szakasz értelme,ami az inzulin szint alacsonyan tartása lenne és az emésztés "felfüggesztése".
#3: Egyetértek, én ha valamiért eszem a rendes ablakomon kívül, az egy nagyon csöpp valami (mondjuk 2 deka jégsaláta, nyamm) vagy kizárólag egy kis zsír (a vaj még határeset), de ezt már nem tartom rendes napnak, bár a 16/8 akkor is megvan. Az túl laza számomra, legalábbis fogyásnál, 2 rendes étkezés nekem durván sok kalória egy napra, márpedig ennyi idő alatt megéhezem kétszer. 5-6 óra sokkal kényelmesebb, rövidebbet tartósan még nem próbáltam, pedig lenne előnye, de nem tuti, hogy nekem való.
23 óránál hosszabb böjtöt semmiképp sem tartanék rendszeresen, a nem egyforma napi ritmus nem szimpatikus és szeretem a mindennapos fehérjebevitelt.
Viszont igen fontosnak tartom, hogy mit, milyen összetételben eszem, ellentétben a harcosok étrendjével, s nekem kalóriadeficit kell a fogyáshoz, mint minden normális embernek, ami megint nem egyezik a harcosok étrendje hitrendszerével. A fő evési ablakon kívüli inzulinugráltatás számomra katasztrofális, nevezetesen akkor éhes leszek és le kell zavarnom egy komplett étkezést.
Hm, távolabb áll tőlem ez az étrend, mint elsőre gondoltam.
Látom régi a kérdés, de hátha még aktuális.
3 éve követem a diétát, 120kg -ról indultam most 90 vagyok és halványan már kockás a hasam.
Nem fogyókúraként kell gondolni rá, hanem életmód váltásként. A fogyás csak mellékhatás nem erről szól az étrend, rengeteg pozitív változással jár. Azt mondják fiatalodtam egy 10-est, és úgy is érzem magam.
Életem végéig így fogok táplálkozni!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!