Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lenne pár kérdésem azokhoz,...

Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már egy ideje a Harcosok étrendje szerint étkeznek?

Figyelt kérdés

Először is nem arra vagyok kíváncsi,hogy milyen h*lyeséget csinálok!Szóval megköszönném,ha nem jönnétek ezzel.

A kérdéseim pedig:

-mennyi idő után vettél észre magadon változást és mit?

-mennyit fogytál,és mennyi idő alatt?

-mennyi gyümölcsöt eszel egy nap?

-sportolsz mellette?Ha igen,mit?

2014. máj. 15. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért kérdezed, mert te nem fogytál vele semmit. Nem mindenki fogy ettől, sőt! Nem fogsz itt senkit találni... Maximum olyan megreformált harcosok étrendje lenne jó, amiben mondjuk egyszer eszel naponta, mindig este, de csak 1200 max 1300 kcal értékben. Például egy nagy adag sült csirkemellet, nagy adag salátával. De ez a mennyiségi korlátozás nélküli dolog nekem nagyon sántít.
2014. máj. 16. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Első, ha 1300 kcal, akkor nem kell extra feltétel, annyival én is fogynék, mint a huzat, bármit ennék, kár, hogy a 2. naptól ideges zombi lennék a kalóriamegvonás miatt. Azután biztos átállnék az éhezésre, de nem lenne nekem jó.

Bocs kérdező, a fent említettről nekem sincs tapasztalatom, mert hozzám nem passzol. Az estig nem evés még menne, de akkor ereszdelahajam van s az az érzésem és extrapolációm az eddigi étkezésem tanulmányozásával, hogy ha én este (s nem élvezetettel, hanem mint az éhenhaló) megeszem 2-3000 kalóriát, abból nem lesz fogyás.

A ritkább és egyszerre több evés egy bizonyos pontig jó nekem, de a napi 1 étkezés kevés (napi 1 nagy és 2 kicsivel már elvagyok, kevesebbel nem és legkésőbb kora délután már ennem kell, ha nem akarok farkaséhséget estére). Van, akinek bejön a napi egyszeri evés, de tartok tőle, hogy az emberek többségének nem. Bármilyen is mások tapasztalata, nem biztos, hogy korrelálni fog a tieiddel. Persze megértem, hogy érdekel, engem is, ha sosem csinálnám, akkor is :)

2014. máj. 16. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Én napi 2* eszem,egyszer délután,egyszer este.Sok húst,tojást zöldséget . Naponta 1 órát tekerek szobabiciklin,heti 5-6szor. Én ilyen harcosok étrendje -paleó szerű kombinációt csinálok,mivel tejet és glutént nem fogyaszthatok . A napi 1-2 éves már régóta ment,én nem szeretek egész nap enni,nem is esik jól 3 óránként,nem is vagyok éhes,és nem is tudok kis adagot enni.Ha eszek,akkor annyit,hogy jóllakjak teljesen. Tulajdonképp 2* azért eszem,hogy azért a napi mennyiség meglegyen,bár kalóriát nem számolok,de egyszerre biztos nem tudnék megenni 1 napi adag kaját.

A súlyommal nem nagyon volt gond eddig se,de most 3 hét alatt lement 2 kiló ,jobban nézek ki,jobb a közérzetem,és tulajdonképp annyit eszek amennyit akarok. Én nem vagyok nagy gyümölcsös,néha 1 banán,vagy 1-2 narancs,de nem napi rendszerességgel ,mondjuk heti 3szor. Az emésztésemnek biztos jót tett,ugyanis azóta rendszeresen,naponta megyek wcre.

Hát röviden ennyi,bár tudom,nem egészen a harcosok étrendjét folytatom,de közelebb áll hozzá,mint a kalóriaszámolgatós,napi 6szori étkezéshez.

2014. máj. 16. 13:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek:rosszul gondolod,mivel már fogytam 5kgt,és nem éhezek,sportolni sem sportolok még,mert suli mellett nincs időm.

Utolsó:én is paleósan csinálom.

Én sem bírok enni 3 óránként(nincs is hozzá türelmem,hogy mindig időhöz legyek kötve),na meg főzni sem,mert 11-19 óráig nem vagyok itthon.Szóval nekem ez így tökéletes,csak kíváncsi voltam mások eredményére is(és nem azért,mert nekem nem működik)

2014. máj. 16. 17:44
 5/5 anonim válasza:
30 kilót fogytam a harcosok étrenjével , nappal semmit nem ettem , este pedig 5 tojás fél csirke, sok saláta, protein shake mert súlyzós edzésem van. izmot is vesztettem rendesen de a zsír olvadt lefele rólam
2014. máj. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!