Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már egy ideje a Harcosok étrendje szerint étkeznek?
Először is nem arra vagyok kíváncsi,hogy milyen h*lyeséget csinálok!Szóval megköszönném,ha nem jönnétek ezzel.
A kérdéseim pedig:
-mennyi idő után vettél észre magadon változást és mit?
-mennyit fogytál,és mennyi idő alatt?
-mennyi gyümölcsöt eszel egy nap?
-sportolsz mellette?Ha igen,mit?
Első, ha 1300 kcal, akkor nem kell extra feltétel, annyival én is fogynék, mint a huzat, bármit ennék, kár, hogy a 2. naptól ideges zombi lennék a kalóriamegvonás miatt. Azután biztos átállnék az éhezésre, de nem lenne nekem jó.
Bocs kérdező, a fent említettről nekem sincs tapasztalatom, mert hozzám nem passzol. Az estig nem evés még menne, de akkor ereszdelahajam van s az az érzésem és extrapolációm az eddigi étkezésem tanulmányozásával, hogy ha én este (s nem élvezetettel, hanem mint az éhenhaló) megeszem 2-3000 kalóriát, abból nem lesz fogyás.
A ritkább és egyszerre több evés egy bizonyos pontig jó nekem, de a napi 1 étkezés kevés (napi 1 nagy és 2 kicsivel már elvagyok, kevesebbel nem és legkésőbb kora délután már ennem kell, ha nem akarok farkaséhséget estére). Van, akinek bejön a napi egyszeri evés, de tartok tőle, hogy az emberek többségének nem. Bármilyen is mások tapasztalata, nem biztos, hogy korrelálni fog a tieiddel. Persze megértem, hogy érdekel, engem is, ha sosem csinálnám, akkor is :)
Én napi 2* eszem,egyszer délután,egyszer este.Sok húst,tojást zöldséget . Naponta 1 órát tekerek szobabiciklin,heti 5-6szor. Én ilyen harcosok étrendje -paleó szerű kombinációt csinálok,mivel tejet és glutént nem fogyaszthatok . A napi 1-2 éves már régóta ment,én nem szeretek egész nap enni,nem is esik jól 3 óránként,nem is vagyok éhes,és nem is tudok kis adagot enni.Ha eszek,akkor annyit,hogy jóllakjak teljesen. Tulajdonképp 2* azért eszem,hogy azért a napi mennyiség meglegyen,bár kalóriát nem számolok,de egyszerre biztos nem tudnék megenni 1 napi adag kaját.
A súlyommal nem nagyon volt gond eddig se,de most 3 hét alatt lement 2 kiló ,jobban nézek ki,jobb a közérzetem,és tulajdonképp annyit eszek amennyit akarok. Én nem vagyok nagy gyümölcsös,néha 1 banán,vagy 1-2 narancs,de nem napi rendszerességgel ,mondjuk heti 3szor. Az emésztésemnek biztos jót tett,ugyanis azóta rendszeresen,naponta megyek wcre.
Hát röviden ennyi,bár tudom,nem egészen a harcosok étrendjét folytatom,de közelebb áll hozzá,mint a kalóriaszámolgatós,napi 6szori étkezéshez.
Elsőnek:rosszul gondolod,mivel már fogytam 5kgt,és nem éhezek,sportolni sem sportolok még,mert suli mellett nincs időm.
Utolsó:én is paleósan csinálom.
Én sem bírok enni 3 óránként(nincs is hozzá türelmem,hogy mindig időhöz legyek kötve),na meg főzni sem,mert 11-19 óráig nem vagyok itthon.Szóval nekem ez így tökéletes,csak kíváncsi voltam mások eredményére is(és nem azért,mert nekem nem működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!