Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Amikor kizárjuk az életünkből...

Amikor kizárjuk az életünkből a lisztes cukros ételeket akkor diéta közben a kalóriákat ugyanúgy számolgatni kell a fogyás érdekében?

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem számolgatom,de baromi sokat edzek,már 10 kiló lement.
2015. márc. 31. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Legalábbis egy ésszerű felső határt célszerű szabni. Bár ha a vércukorszinted egyenletesnek tekinthető, az inzulinszinted alacsonynak és nincs pajzsmirigy betegséged, akkor valószínűleg fogyni fogsz még ha nem is tudatosan törekedsz egy felső kalóriahatárra. Csak ne legyen fölösleges túlevés, bár lisztes ételek nélkül ezt is könnyebb tartani.
2015. márc. 31. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én legfeljebb az "üres" kalóriákat számolom. (pl. napi max 50 kalóriányi édesség - ha elszalad velem a ló, akkor nagon kivételesen 100 kalóriányi, de sokszor az 50 kalóriányi "keretemet" sem merítem ki)
2015. márc. 31. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha kizárod a lisztes, cukros ételeket, de ebédre benyomsz egy teljes grillcsirkét, akkor ugyanúgy hízni fogsz, szóval nagyon nem mindegy a kalóriabevitel...
2015. márc. 31. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem grillcsirkétől hízik. Elhízás járványt a finomított szénhidrátok, a zsírszegény táplálkozás, a glutén és a tejtermékek okoznak, nem a hús. Ez elég lényeges.
2015. márc. 31. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Tejtermékek?Minden reggel két bögre tejeskávét iszom,tejfölt,túrót és gyümölcsjoghurtot is eszek,15kilót fogytam!

Miről beszélsz utolsó?

2015. márc. 31. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Azokról az inzulinszerű növekedési faktorokról, amikről a tejfogyasztó társadalom igen nagy része semmit sem tud, mutatván az ismeretüket (vagy annak komoly hiányát) a világról amiben élnek.

Vagy a tej természetes szerepéről, aminek megértéséhez tényleg nem sok ész kell, a tej a fiatal emlősök fejlődését segítő speciális táplálék. Amikor ez sem esik le sokaknak az már gyanús.

Arról beszélek, ami hozzájárul az elhízásjárványhoz a fejlett társadalmakban, és jó pár fogyókúrázó (fogynivágyó) helyzetét is megnehezíti. Feltételezhetően nem azokét, akik már sikeresen leadtak 15 kilót.

2015. márc. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!