Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Almaecettel mi a helyzet?...

Almaecettel mi a helyzet? (Candida-diéta. )

Figyelt kérdés
Neten egy csomó pozitív dolgot olvastam róla belsőleges alkalmazásban és mivel külsőleg a korpás-zsíros (ekcémás) fejbőröm is rendben tartja, gondoltam, miért ne? Kapóra is jött, mert vegyük számba a magyar valóságot, biomogyira nincs pénzem, a zacsis meg tiszta olaj és reggelente abban áztattam le róla a cuccot. Öt-hat napja ez volt a reggelim, semmi más változás nem állt be az étrendemben. Mit köszönhetek neki? Kis híján tönkrevágta négy heti kemény diétám. :) Megint vannak gombás tüneteim, igaz, enyhébbek mint amikkel kezdtem, de iszonyatosan mérges vagyok. Nektek mi a tapasztalatotok?
2015. márc. 21. 20:42
 1/3 anonim válasza:

Ha tényleg Candida problémád van akkor hanyagold az almaecetet!

Használj helyette citromlevet!

2015. márc. 24. 13:46
 2/3 candidamentesen válasza:
Az ecetes termékek hanyagolandóak candida-diéta idején, mivel az ecet erjesztéssel készül, és gombának gombát nem szabad adni, így ezt mással kell helyettesítened.
2015. ápr. 13. 15:21
 3/3 anonim válasza:
Az ecet valóban nem jó Candida- diéta idején, kivéve az almaecet. Az nagyon is hatékony és jó Candida ellenes szer. Belsőleg is ajánlott naponta egy kávés kanállal, vízben hígítva fogyasztani és ha egy kád fürdő vízbe, ha teszel 1-2 dl BIO almaecetet, az is hatékony segítség.
2015. jún. 3. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!