Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha ezzel zárom a napot, akkor...

Ha ezzel zárom a napot, akkor fogyok?

Figyelt kérdés
Minden este fél 6-al bezárólag 1 alma, 1 tonhalkonzerv és 3 fej vöröshagyma. Három kilót kellene fogynom, mert picit megpocisodtam..Ezzel 1-1,5 hét alatt már látszódnia kell valami pozitív változásnak, nem? 28/N

2015. febr. 17. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:

És előtte mit eszel és mennyit?

Sportolsz valamit?

Ez így elég tág.

2015. febr. 17. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A napi tápanyag bevitel számít.Nem az ,hogy fél hatkor mit eszel.No meg az,hogy mozogsz-é valamit.
2015. febr. 17. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszolóval értek egyet: Nem az a lényeg, hogy mikor zárod a napot, hanem hogy egész napra kivetítve miből és mennyit eszel. Kerüld a szénhidrátokat, főleg a gagyi, lisztes, illetve cukros dolgokat. Valamint sportolj valamit, mozogj rendszeresen.
2015. febr. 17. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát azért szerintem ez nem teljesen igaz, mert volt két nap, amikor este egy csupán egy nagy adag salátát ettem, és rendre laposabb hassal ébredtem másnap.

Egyébként a csokoládét fogom mindenképp megvonni magamtól, mert abból mostanság sokat eszem és héjában sült krumplit, főtt tojást, narancslevet, kefírt, csirkemellet és spenót/rukkola salátát szándékozom napközben fogyasztani. Sajnos jelenleg sokat kell ülnöm, a mozgásom annyi hogy párszor lépcsőt mászom meg elmegyek a boltba bevásárolni és vissza. Ma már elfogyasztottam a fél 6-os menüt és ezzel elkezdtem a diétám, holnap már a napközbeni kaják is azok lesznek, amiket leírtam. Így hogy néz ki a dolog?

2015. febr. 17. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

# 4

az a salátás lapos has csak pillanyatnyi állapot!

2015. febr. 17. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ébredtél másnap laposabb hassal, mert kevesebb salak anyag gyűlt össze a beleidben. Hasmenés után is laposabb az ember hasa, mivel belül kiürül. Egy napokon át tartó hasmenős betegség alkalmával akár annyira kiürülhet bélrendszer és a gyomor, hogy szinte beesettnek tűnik a has. De a megszokott étkezés után vissza is áll az eredeti állapotára.

Az étrend tervedről: a krumplit hanyagolnám, magas a szénhidrát tartalma. Valamint a narancslevet (és egyéb gyümölcslevet) is, mivel cukros. A többi jó, viszont kevésnek tűnik. Én mindenféleképpen adnék hozzá halat (jó fehérje forrás, esszenciális zsírokat tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van). Bár így pontos adagok nélkül nehéz megállapítani a kalória értéket, de figyelj oda, hogy ne sanyargasd magad, a szükséges kalória mennyiség legyen meg! Ha túl keveset eszel, később a jo-jó effekt miatt dupláját hízhatod vissza.

A mozgásról: futni, biciklizni, túrázni, vagy tempósabb és hosszabb sétákra menj. Egy fél órányi kardió otthon... Akármi jó, csak pörgesd fel egy kicsit magad, érezze a szervezeted, hogy igenis kell az energia, kell a gyorsabb anyagcsere.

2015. febr. 17. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha fél hatkor eszel utoljára, akkor ugye 8-kor már alszol?

Alvás előtt 2-3 órával célszerű utoljára enni.

2015. febr. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!