CSAK kocogás+megfelelő étrenddel el lehet tüntetni az összes felesleget a hasamról?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 12:39
11/16 anonim válasza:
Saját tapasztalatomat írom le:sokféle próbálkozás után(diéta,koplalás,teák,drága szerek) elkezdtem futni,nagyon nehéz volt az első néhány nap de a második héten már kimondottan jól esett,fittnek-fiatalosnak éreztem magam.Nem koplalok mégsem hízok vissza de a heti néhány napi futást kocogást sétát nem hagyom ki.Türelem az kell...
12/16 anonim válasza:
Igen,de biztos,hogy a kocogást fogja bírni sérülés nélkül a térdizületed?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, csak van rajtam felesleg,nem hiszem, hogy a térdem ne bírná
2015. febr. 22. 19:41
14/16 Csiß válasza:
120 kilo voltam mikor kocogni kezdtem egy eve mai napig semmi baja a terdemnek.(bocs az ekezetert..mobil).
15/16 anonim válasza:
Igen, de ne ijedj meg, ha 2-3 hét után 1-2 hétre megáll a fogyás aztán újból elkezdesz fogyni. Az emberi szervezet már csak ilyen. Ne higgy olyan írásoknak melyek heti 7-10 kg fogyást ígérnek a heti 05-1 kg az igaz.
16/16 anonim válasza:
A fogyást nem érdemes napokban-heteken mérni. Egyrészt az előttem szóló is jól írja, hogy a szervezet nem egyenletesen reagál a terhelésre, ráadásul egy komolyabb nagy wc-vel is leadhatsz hirtelen egy kilót.
Ha véletlenül szednél fel izmot, az meg nehezebb, mint a zsír, így még "hízni" is fogsz, de csak számokban. Tehát nem érdemes a mérlegre hagyatkozni, inkább a tükörre. Bár futással hosszú távon inkább izmot vesztesz, mint szerzel, ezért nem ártana valami kis megerőltető edzéssel kombinálni. Nem kell edzőterem, gondolok itt felülésre, fekvőtámaszra, húzódzkodásra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!