Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan oldalakat, ahol szénhidrátcsökkentett receptek vannakés olyan boltokat ahol a hozzávalókat meg is tudom venni?

Figyelt kérdés
Ha esetleg olvassa olyan a kérdést aki Németországban él az is írjon, mert mi ott élünk de azt se tudom hová induljak pl mandulalisztért meg kokuszzsíért meg ilyenekért.
2015. jan. 6. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Én csak piacért mennék igazából, nem tudom az van-e a közeledben.

Zöldségeket vennék, húst és tojást.

Max még kókuszzsírt. Ch szegény étrendnél érdemes elgondolkodni mennyire legyen ch szegény. Nem kell szénhidrátot enni, de előfordulhat lowcarbon, hogy 'kortizol tüneteket' tapasztalsz. Akkor csökkenteni kell a fehérje fogyasztást, és 50 gramm vagy akár 100g fölé emelni a FELSZÍVÓDÓ szénhidrát fogyasztást. Ennél persze nem kell több, sőt ennyi sem kell mindenkinek, de fontos, hogy ne legyenek kortizolos tünetek. Én pl. most álmatlan vagyok éjjel.. háááát.. ez sajnos beleillik kortizul tünetekbe. És ez nem jó..

2015. jan. 7. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
120-200 grammig vannak ch diéták, az 50-100 nagyon kevés, teljesen tönkreteszi a szervezet cukorháztartását
2015. jan. 7. 09:06
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hoozászólásokat. Igazából csak egy kicsit szeretnék odafigyelni arra, hogy mit eszünk, hogy jobban menyen a diéta. Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy kell szénhidrátmentesen fözni...:S
2015. jan. 7. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Kókuszzsírt, mandulalisztet és hasonlókat általában bioboltokban lehet kapni. Gondolom olyan van Németországban is. Próba szerencse.
2015. jan. 7. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:

nem szénhidrát mentesen kell, hanem csökkentetten :)

a szervezetednek szüksége van a szénhidrátra

2015. jan. 7. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Amiket az előző hozzászólok is írtak bioboltokban biztos lehet kapni, de sokat nagyobb szupermarketben is lehet, pl: sparban is

Itt van pár oldal:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 7. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Vegyél alacsony és közepes GI-es ételeket, amik tovább telítenek, így másodlagos hatásként csökken a teljes CH-bevitel is.
2015. jan. 7. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

Asszem az 1. hozzászólásban leírtam alapvetően mik a szénhidrátszegény, természetes élelmiszerek.

Egyébként 50-100g szénhidrát bevitelnél már beszélni sem lehet arról, hogy bármi gond is lehetne.

20-30g esetén elvi szinten lehet beszélni arról, hogy ha a saját májunk szintetizálja a vércukrot (merthogy szintetizál, tehát nem halunk meg attól hogy nem eszünk szénhidrátot) vajon ez hogyan hat a kortizolszintünkre, pajzsmirigy működésünkre.

És nagyon nem egyértelmű a téma, tehát nem lehet kijelenteni, hogy jaj nagyon alacsony ch bevitel nem jó. Ugyanis kifejezetten jó hatásai is vannak, elméleti szinten feltételeznek mellette esetleges rossz hatásokat, ezeket kellene vizsgálni.

2015. jan. 7. 14:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat :)
2015. jan. 7. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Keto.hu, minenkeppen nezd meg :)
2015. jan. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!