Hogyan tudnék nagyon gyorsan fogyni?
Figyelt kérdés
Otthon folyton cukkolnak azzal a tesóim h dagi vagyok, eddig nem izgatott mert nem éreztem magam annak de a minden napos cukkolásoknak hála mára már elhittem és szeretnék ezen változtatni. Ha valaki tud, az segítsen! FONTOS lenne!! Előre is köszönöm :)2014. dec. 24. 10:09
1/10 anonim válasza:
Gyorsan nem lehet fogyni,illetve lehet de az nem tartós,és vissza is jön,akár dupláján.
3/10 anonim válasza:
Egyszerre keveset eszel, napi 4-5 alkalommal, kevés cukros kaja, kevés zsíros kaja, sok gyümölcs,zöldség, és heti 4 max 5 alkalommal aktív egy órás mozgás. A hangsúly nem a mértéken, hanem az állandóságon van. Rendszeresen mozogj folyamatosan. Itt nem súlyzózásra gondolok.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:) de a GehZurHölle de a te tanácsodat nem hiszem h meg fogom fogadni;)
2014. dec. 24. 14:35
5/10 anonim válasza:
Akkor nem is vagy túlsúlyos csak a tesóid beszélték ezt be neked?
Szüleid mit mondanak?
6/10 anonim válasza:
hány éves vagy?
hány kg/ hány cm?
még mielőtt bármibe is belekezdenél.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom h az vagyok-e... a tesóimhoz képest dagi vagyok és csak ennyit mondanak..
15 éves 65kg és 168centi
2014. dec. 26. 14:03
8/10 anonim válasza:
A tesóid barmok, hogy őket is ráébreszd erre, játszd meg az anorexiást! Mutogass mindegyiknek csontsovány lányok képeit, hogy hamar olyan leszel te is, mert nincs annál szebb, ha kiállnak a bordák. Kezdj el az asztalnál számolgatni kalóriákat és centizd ki az adagokat.
Az ilyen piszkálódások kergetnek egy csomó lányt táplálkozási zavarokba.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem kezdek pszichopatáskodni mert anyámék így is azt hiszik h pszichopata vagyok... de azért köszi :)
2014. dec. 26. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!