Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Az gáz ha minden nap megeszek...

Az gáz ha minden nap megeszek 3 bigmac menüt? Estére meg egy kis fagyit szoktam fogyasztani desszertnek. (1 doboz)

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 19:01
1 2
 11/16 Bénabakter válasza:
Semmi mást nem eszel? Ez így nagyon egyhangú, de ami még rosszabb, egyoldalú. Távol áll a sokszor hangoztatott "kiegyensúlyozott VEGYES étrend"-től, ami hosszú távon rohadtul egészségtelen! (szvsz már rövid távon is).
2014. nov. 14. 20:39
 12/16 Bénabakter válasza:
...mármint nem a vegyes étrend egészségtelen, hanem annak hiánya.
2014. nov. 14. 20:40
 13/16 R.O.S.C.O. válasza:
Ha tudnád miből készül, egy darabot sem ennél belőle. Hús ugyanis eleve nincs benne. Amit te húsnak látsz, az ammoniában puhított porc, inak, bőr és nyesedék keveréke.
2014. nov. 15. 06:32
 14/16 anonim válasza:

Engem inkább az ára zavar...ennyiért már rendes kaját is kérhetnél egy étteremben...Ja és tele van olyan vacakokkal, aminek semmi szüksége a szervezetednek...+ este egy egész doboz fagyi, ami tele van cukorral és maga a hamburger is(meg hozzá az üccsi+krumpli(krumpli-é az egyáltalán?)) tele van nyomva cukorral meg mindenféle ízfokozóval...

IGEN NAGYON NAGYON NAGYON GÁÁÁZZZ!!!

Mellesleg érdekelne, hogy hány kg vagy, a koleszterined/cukrod mennyire a megfelelő értékben van, illetve mennyit szoktál kulelni/nap?

2014. nov. 15. 12:18
 15/16 anonim válasza:

Ha nem akarod, hogy a sziveddel és az egészségeddel baj legyen, akkor ne egyél!

Ezek szerint még nem láttad a Super size me című filmet. Feltétlenül nézd meg! Abban választ találsz a kérdésedre. A csávó egész nap mekis kaján élt egy honapig és nagy szerencséje volt, hogy nem kapott szívinfarktust. És hizott vagy 10 kilót,de már nem emlékszem pontosan.

2014. nov. 18. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Az hogy nem hízol tőle, még nem feltétlenül jelenti azt hogy nem is egészségtelen. Az ilyen kaják tele vannak tartósítószerrel. El is végeztek egyszer egy ilyen tesztet, hogy fogták a mekis hamburgert, meg sültkrumplit, beletették őket külön külön egy befőttes üvegbe, ugyan ezt megcsinálták házi készítésűekkel, és aztán csak vártak. Míg a háziak 1-2 héten belül szinte teljesen szétbomlottak, addig a mekis még hónapok után is ugyanolyan maradt...

Én azt tanácsolom, hogy ha azért eszel ennyi bicmacet, mert szereted a hamburgert, akkor csináld magadnak. Igazából nagyon egyszerű 1-2 videó alapján könnyen megtanulható. Lényegében veszel darálthúst, ízlés szerint megfűszerezed, olajon vagy vajon 1-2 perc alatt megsütöd, aztán már mehet is a zsemle közé, és azt raksz rá amit akarsz.

Igazából én amikor először csináltam annyira jó volt, hogy utána amikor ettem bigmacet, ki kellett dobnom, mert annyira nem ízlett.

2014. nov. 19. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!