50 nap kemény szálkásítás alatt leadhatok 5kg-t zsírból?
hát azért ez így nem behatárolható
van egy genetikai korlátod, és minél közelebb érsz hozzá annál nehezebben adsz le zsírból
és persze baromi jó étrend kell ám hozzá, mondom azért, mert ebben a kategóriába tetted fel a kérdést ahol mindenki a csodát keresi, de csak a női lapok hülyeségéig jut
Reális, de tényleg rendesen kell csinálnod.
Hm, nekem 25 kiló felesleggel se ment könnyen a fogyás (igaz, tizenpárral még nehezebben), de én ilyen vagyok, fogyni is, hízni meg pláne iszonyúan lassan megy, bármit is csinálok (a sok edzést és kevés evést kivéve, azok nekem nem mennek még külön se)...
Amúgy logikus, hogy nagyobb feleslegből könnyebben fogy az ember, de tényleg nagy egyéni különbségek vannak. Van, aki havi 1 kilót alig tud összeszenvedni extrém nagy túlsúly mellett, igazán kemény életmódváltással és odafigyeléssel, s van, aki akár cérnává fogy tempósan.
nem valoszinu, de lehetseges. Kemeny munka aran megtortenhet, persze ez tobb mint 5 kilo fogyast jelent osszessegeben.
Persze ha meg eletedben nem sportoltal, nem dietaztal, akkor nem valoszinu hogy menni fog, ebbe is bele kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!