Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 50 nap kemény szálkásítás...

50 nap kemény szálkásítás alatt leadhatok 5kg-t zsírból?

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a kövérek könnyebben fogynak, nekem viszont átlagos a testalkatom, de le szeretnék adni kb 5kg-t zsírból, akkor nekem nehezebben fog menni? Vagy hogy működik ez?
2014. okt. 17. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát azért ez így nem behatárolható

van egy genetikai korlátod, és minél közelebb érsz hozzá annál nehezebben adsz le zsírból

és persze baromi jó étrend kell ám hozzá, mondom azért, mert ebben a kategóriába tetted fel a kérdést ahol mindenki a csodát keresi, de csak a női lapok hülyeségéig jut

2014. okt. 17. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Reális, de tényleg rendesen kell csinálnod.

Hm, nekem 25 kiló felesleggel se ment könnyen a fogyás (igaz, tizenpárral még nehezebben), de én ilyen vagyok, fogyni is, hízni meg pláne iszonyúan lassan megy, bármit is csinálok (a sok edzést és kevés evést kivéve, azok nekem nem mennek még külön se)...

Amúgy logikus, hogy nagyobb feleslegből könnyebben fogy az ember, de tényleg nagy egyéni különbségek vannak. Van, aki havi 1 kilót alig tud összeszenvedni extrém nagy túlsúly mellett, igazán kemény életmódváltással és odafigyeléssel, s van, aki akár cérnává fogy tempósan.

2014. okt. 17. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:

nem valoszinu, de lehetseges. Kemeny munka aran megtortenhet, persze ez tobb mint 5 kilo fogyast jelent osszessegeben.

Persze ha meg eletedben nem sportoltal, nem dietaztal, akkor nem valoszinu hogy menni fog, ebbe is bele kell tanulni.

2014. okt. 17. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyáron szálkásítottam 2 hétig és 2 kg-vel voltam kevesebb (nem csak a víz, cm bizonyítja), gondolom ebből olyan 1 kg lehetett zsír. Amúgy sportolok rendszeresen, de szálkásítani csak most fogok másodszor..
2014. okt. 17. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
és az étrend?
2014. okt. 17. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát szálkásító étrend. :) Ezért írtam ki a kérdést a "Szénhidrátszegény diéta" topicba.
2014. okt. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!