Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ez így elég? És mit nem...

Ez így elég? És mit nem ehetek még?

Figyelt kérdés

Életemben nem voltam még sovány, mindig volt rajtam pár kiló felesleg. Dec. Elejéig le kéne adni min.5-6 kilót magamról. ( küzdősport versenyre kéne súlyban lenni) Nem eszem sem lisztes cuccokat, és semmi cukrot, emellett futok, és járok küzdősport edzésre.

Pl. tojást, tésztát, olaj nélkül sült krumplit ehetek?

Nem akarok komoly étrendet mindennap "csirkerizst", nincs is rá lehetőségem (suliban eszek, anyámék nem fognak nekem mindennap csirkemellet venni 2500-ért kilóját)

Szóval aki csak azért jött ide, hogy megmondja, ezt nem lehet percre pontos étrend nélkül, azt elolvasom, de nem nagyon fog érdekelni

2014. szept. 13. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

"Szóval aki csak azért jött ide, hogy megmondja, ezt nem lehet percre pontos étrend nélkül, azt elolvasom, de nem nagyon fog érdekelni"

Elolvastam a kérdésed, nem nagyon érdekel.

2014. szept. 13. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Fehérjét tartsd magasan a CH-t meg a zsírt alacsonyan. A tojás, hús, (túró este) rendben van. A tésztánál és a krumplinál figyel a CH-ra. Gyümölcsök, rostos üditők a gyorsan felszívódó CH-val együtt kilőve. Edzés után fehérjebevitel hogy megelőzd az izom leépülést. napi 5x étkezés.

Hmm nálunk a csontos csirkemell akcióban kereken 1.000 ft akció nélkül 1200 ft a csont nélküli akcióban 1200ft akció nélkül 1440 ft per kiló. Úgy látszik jó helyen lakom :)

2014. szept. 13. 10:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem túl jó kis faluban lakni, ahol egy hentes van, és úgy adja az áruját, ahogy akarja
2014. szept. 13. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:

:) ez is igaz. Itt nálunk van egy csomó bolt (kisváros) itt megy a rivalizálás de a kis baromfi bolt az mindig ráver az összes multira hogy fenn tudjon maradni :)

Esetleg ha van pénzed vehetsz tejsavó fehérjét, a napi fehérjebeviteled felét fedezheted abból is. 3 kiló tejsavó 13.000. A súlyodtól függően hónapokig elég főleg ha csak edzés után iszol egy turmixot.

2014. szept. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!