Széndhidrátcsökkentett pékárú mennyire emeli meg a vércukorszintet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 09:31
1/3 anonim válasza:
Csökkentett valahány százalékba, ha igaz a mese. De még mindig van benne szénhidrát, ráadásul nem egészséges, azzal sem és anélkül sem.
2/3 anonim válasza:
Kb semmivel! Csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/3 nzsuzsa válasza:
A fehér lisztből készített termékek emelik meg jobban és gyorsabban a vércukorszintet. A teljes kiőrlésű lassabban emeli, s nem olyan magasra. Ezért ajánlják az utóbbit cukorbetegeknek is. Persze a mennyiség is fontos, hogy mennyit eszel. Az ún. szénhidrátcsökkentett pékáruk sokszor több kalóriát tartalmaznak, mert mással pótolják a lisztet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!