Ezt nem értem. Teljesen elkavarodtam ebben a világban?
Nos, anyuval kezdtünk bele egy diétába, ami azon alapszik, hogy elhagytuk a kenyeret, a lisztes dolgokat pl sütiket, a cukros dolgokat is. Halat, sovány húst, tojást, olajos magvakat, zöldséget és gyümölcsöt eszünk. Pl. a reggeli gyümölcs, az ébéd hal, saláta, a vacsora párolt káposzta és csirkemmel.
Utána olvastunk és jónak láttuk, egészségesen kezdtünk el étkezni, és kiiktattunk az életünkből minden szemetet. Úgy terveztük, hogy ha majd lefogyunk, akkor nagyon lassan elkezdünk bevinni teljes kiőrlésű lisztet a szervezetünkbe, néhány cukrot. De nem mindent, és persze megvan, hogy mit melyik napszakban lehet enni.
Ez mind szép és jó.ajj ne már.. én nem értem ezeket a dolgokat, ez magas nekem.
Picit olvasgattam erről a diétafajtáról lisztes, cukros dolgok megvonása stb. Mindenhol azt írják, hogy ha fogyni akarsz akkor parancsolj a pofádnak és egyél mellette egészségesen ennyi az egész. Ezaz! Elkezdtem. Erre miket nem olvasunk anyával? Nem, ez nem jó, kell a liszt, a cukor, kell minden... akkor hogy fogyjak ha ugyanazt eszek mint eddig, csak kevesebbet? Akkor éhes vagyok. Na aztán erre mit kapok? Nem jó a nőknek, nem jó a menszesznek, és volt aki két évig menstruáció nélkül kuksolt. Szuper! Eközben anyukám tervez még egy második gyermeket, akkor ez most ebben is befolyásolja? Mihez kezdjünk? Kérlek írjatok minnél többen.
Figyi, anyuddal olvassatok el a sarga kapszula konyvet, ingyen letoltheto. Az elmagyarazza es megertitek mi mire jo. Nem lehet szenhidrat nelkul elni, mert az etelek 3 fo csoportra bonthatok, zsir, feherje, szenhidrat. Ezek kozul egyiket sem szabad teljesen elhagyni! Meg a zsirt sem. Hallottal a zsirban oldodo vitaminokrol? Na ezert.... meg meg sok mas oka van.
Szoval sarga kapszula, hogy az alapok meglegyenek a normalis etkezest illetoen.
Aztan sasafitness, hogy legyen fogalmatok a "hogyan es mit" sportoljunk temaban es akkor anyudnak is meg neked is bomba alakotok lesz es egeszsegesebbek lesztek mint valaha! :)
Szia! Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy paleo diéta miatt elég hosszú ideig nem ettem se babot, se kenyeret, és most már nem tudom rendesen megemészteni, szörnyen fáj tőle a hasam, felpuffadok meg hasonlók, azért nem merek már ilyeneket enni hogy ne legyek rosszul :(
Korábban (15-17 évesen) meg úgy diétáztam, hogy nem ettem édességet, de egyébként minden otthoni főtt kajából ettem csak mértékkel (tehát a szalonnás túrós tésztából épp úgy, mint a lecsóból vagy a pörköltből), hozzá sok zöldség és gyümölcs és nagyon szépen lefogytam, emésztési panaszok nélkül.
Szóval lehet hogy a "szakértők" szerint nem lehet vegyes étkezéssel fogyni, de nekem a tapasztalataim mást mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!