Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem független a csaj, ez...

Nem független a csaj, ez probléma a mai világban?

Figyelt kérdés
Olyan szitu állt fenn,hogy megakarok szerezni egy csajt,akinek én is bejövök,de van barátja,hogy csináljam?
2014. júl. 12. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem érkezett válasz.
2014. júl. 12. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Leginkább sehogy. Bár ha a lány hagyja, meg is érdemlitek egymást. Ha engem próbálnának "megszerezni", holott van párom, akit szeretek, akkor attól függ, milyen intenzitású lenne a próbálkozás, vagy nagyon csúnyán elküldenélek melegebb éghajlatra, vagy még egy pofont is kapnál mellé, hogy nyomatékosítsam, nem én vagyok a csaj, akire nyomulnod kell.
2014. júl. 12. 13:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Sok sok lemondással.
2014. júl. 12. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Pedig elég sok csaj szokott engedni a csábításnak. Habár a GYK nem mérvadó, itt az oldalon is olvasni rengeteg hasonló esetet.
2014. júl. 12. 13:57
 5/17 anonim ***** válasza:

problémának kéne lennie, de sajnos van akinek belefér

inkább legyél tisztességes és hagyd míg van barátja

2014. júl. 12. 13:58
 6/17 A kérdező kommentje:
A mai világban semmi sem szent tisztelt válaszadók!!!
2014. júl. 12. 14:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Tiszteld magad annyira, hogy kielégíted a saját vágyaidat és megpróbálod megszerezni ezt a csajt.

A nőn múlik egyébként is. Ha ráhajtanak, akkor az ő döntése, hogy hűséges marad, vagy sem.

2014. júl. 12. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha megcsal valakit veled, téged is meg fog csalni valakivel.
2014. júl. 12. 14:40
 9/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemben az áll,hogy én is bejövök számára-ezt közölte is velem!
2014. júl. 12. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:

Az,hogy bejössz neki mint férfi csak egy dolog !!! Attól még koránt sem biztos ,hogy szándékában ér félrelépni ,a párját elhagyni !

Hagyd őt békén ,olyat keress aki független .. ne akarj más kapcsolatába belerondítani !

2014. júl. 14. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!