Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi a tiltólista diétázásnál?...

Mi a tiltólista diétázásnál? Mit ne, mikor ne egyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 08:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
42%

Sawilo

Most azt hiszed, hogy sokat mondtál és igy majd elhiszik. Igy van a politikában is. A nép meg nyög.

2014. júl. 21. 15:34
 22/25 Sowilo ***** válasza:
44%

Nem akarom hogy bárki elhiggye amit írok. Én most személy szerint Veled társalgok. Csak társalgok, mert vitának nem lehet nevezni, amit csinálsz.

Nem véletlenül írtam sokat, semmit nem írtam feleslegesen. Szépen szétszedtem a kommentedet, és megcáfoltam amit írtál. Logikusan, érvekkel. Eddig tartott.

Most te jössz. Magyarázd meg, vezesd le logikusan, hogy hol, miben, miért nincs igazam.

2014. júl. 22. 00:18
 23/25 anonim válasza:
90%
Sziasztok! Én nem vitát nyitni/folytatni szeretnék, de nekem sikerült kevesbb, mint egy év alatt 29 kg-tól megszabadulnom úgy,hogy kezdetben a kenyeret abonettel váltottam ki.Fél évig nem ettem kenyeret(csak kukoricás abonettet mértékkel)akkor ment el kb: 20 kg majd újra visszavezettem, viszont a napi kalóriabevitelemet csökkentettem, és elkezdetem edzeni. 164 cm 75 kg-ról indultam. Jelenleg tartom a 48/49 kg-ot teljesen átalakult a testem,szálkás vagyok. ;-) azért kenyeret csak délelőtt eszek ebédre, vacsorára nem. (abonettet sem)
2014. júl. 22. 14:23
 24/25 Sowilo ***** válasza:
34%

Az abonett ugyanaz, mint a kenyér: szar. Azért fogytál, mert ugye abonettből kevesebbet eszel mint kenyérből, később meg írtad, hogy eleve figyeltél hogy kevesebb kenyeret egyél.

A kevesebb szar nyilván jobb, mint a sok szar.

2014. júl. 23. 13:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát ezen jót nevettem.Amugy teljesen igazad van...
2014. aug. 2. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!