Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 170 cm és 54 kg, rendben van?

170 cm és 54 kg, rendben van?

Figyelt kérdés
Ez a jelenlegi súlyom, de nem tudom behatárolni mennyire van rendben.. sokan mondják, hogy vékony vagyok. Ezen felül fogyókúrát kell kezdnem egy betegség miatt, így szénhidrátot sem ehetek.

2014. jún. 24. 14:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, 18/L
2014. jún. 24. 14:38
 2/12 anonim válasza:

Sosem az számit hogy hány kiló vagy hanem hogy hogyan nèz ki az alakod. Mert ha valaki izmos eleve nehezebb, mintha nem lenne izmos. De igen ez rendben van. Èn 172cm vagyok 55kgval de kèzilabdázok heti 5edzessel

mellette edzek hogy erosodjek.

2014. jún. 24. 14:55
 3/12 anonim válasza:
De èn 16 vagyok. Nèzz BMI èrtèket ès megtudod, hogy jó-e. :) De ez jó.:)
2014. jún. 24. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy nézel ki. Én ennyi kilóval nagyon csúnyán sovány voltam, mint egy rossz piszkafa. Viszont ismerek olyat, aki ugyanennyivel egész jól néz ki.
2014. jún. 24. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:

170/54 lánynál elég jó, pasinál kevés lenne, de csajnak perfekt

sok a malac sajna

2014. jún. 24. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem pasi. Lány. :)

Pasinál gusztustalan lenne.

2014. jún. 24. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
az teljesen jó. Vékony. Nem sovány, és semmiképp sem duci. Persze az alakod ettől még nézhet ki akárhogy, de csak ez alapján, én ezt gondolom
2014. jún. 24. 15:37
 8/12 anonim válasza:

Igen, rendben van, de többet nem kéne fogynod.

Nem írtad, milyen betegséged van, de ha teheted, akkor sportolj.

Most direkt fogyókúrát kell kezdened, mert ezt azért kétlem, inkább csak étrendet kell váltanod, de az nem jelent fogyókúrát.

Ha leírnád, mi a betegséged, talán valaki más tudna segíteni, de inkább az orvosodtól kéne tanácsot kérned, mert kétlem, hogy az lenne a cél, hogy fogyj.

2014. jún. 24. 15:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (Nem célom a fogyás de a diétába muszáj belekezdenem, máshogy esélytelen a gyógyulás)
2014. jún. 25. 04:34
 10/12 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok és 55 kg voltam nemrég ( szintén diéta miatt ) és mindenki szörnyülködött, hogy el fogok fogyni. Bevallom, most, hogy kb 2 kg-ot magamra erőltettem, jobban érzem magam, bár még mindig megkapom, hogy "el fog fújni a szél" és "te jó isten, te csak fogysz és fogysz" de most jobban érzem magam, mint mikor 62 kg voltam, pedig elvileg nekem az lenne a normális. Szóval, ez attól függ, jól érzed-e magad a bőrödben. Ha gyengének érzed magad és nem vagy megelégedve, akkor próbálj meg hízni pár kilót (tudom, nem egyszerű, állítom van olyan nehéz, mint fogyókúrázni) de ha így is jól érzed magad (én például sokkal mozgékonyabb vagyok és jobb a hangulatom is) akkor ne hallgass másokra.
2014. júl. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!