Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez rendben van? 17/f

Ez rendben van? 17/f

Figyelt kérdés

Egy átlagos napom: Reggel felkelek, 2~kor hazaérek és eszek 2 tál ételt, ha anya hoz(heti 1-2szer) édességet megeszem. Iszom 2-3 kávét(2 kanál cukorral, tejjel) és este is van mikor eszem egy keveset. Délelőtt nem szoktam enni. Nem szoktam mozogni.

Új életmódi napom: Ma ettem másfél tál zöldbabfőzeléket 2 fasírttal, ittam 3 kávét. Voltam futni fél órát.

Ennek lesz eredménye? Ha a fogyás a cél(utána majd egészséges életmód, de először maga a fogyás, hogy legyen bátorságom edzeni[rettegek tőle, hogy meglátnak, mert 85 kg vagyok]). Illetve tanács ezek mellé? Iszom legalább 2l vizet. Az első verzióban csak kávé és 1-2 pohár üdítő volt.

Mit gondoltok erről? Ezen felüli változtatások csak úgy mennek, ha nem tud róla senki. Tehát ha kérném anyát hogy vegyen gyümölcsöt mert azt szeretnék enni, hogy egészségesebben étkezzek, több mint valószínű, hogy kiröhögne. Tavaly fogytam( sokkal rendszertelenebbül) 20-25 kg-ot.

Minden véleményt/tanácsot szívesen várok. :)

2014. jún. 13. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden véleményt/tanácsot szívesen várok - akkor ime, bar nem fog tettszeni:

Azt gondolom hogy iszonyat egeszsegtelen, ha 17 eves korodra neked 3 kavera van szukseged, hogy "eletben maradj".

A koffeinnek van jotekony hatasa, de a kave az savasit! Raadasul a cukor meg a tej amit bele raksz szinten fos.

Nekem 30 eves koromra jott meg az eszem es szoktam le a napi 3 kaverol ugy, hogy eloszor csak koffein tablettat szedtem, hogy a reggeli felebredes meglegyen, utana mar azt sem. Erdekes, rendszeres mozgassal, normalis etkezessel es idoben alvassal tulelem ugy a napot, hogy semmi szuksegem kavera! Pedig nem vagyok mar olyan fiatal es friss, mint amilyen 17 evesen voltam...

A te korodban SEMMI szukseged kavera. Tartos fuggoseget okoz es hosszu tavon irto karos!

Ha nem reggelizel es naponta 2 szer eszel, akkor itt hagyjuk abba, mert ez irto nagy tudatlansagra vall es az emberi butasagot nagyon nehezen viselem.

Tanacsolom olvasgass bele a sasafitness irasaiba, attol talan megjon az eszed! O leirja a frankot, hogy mit egyel, hogyan egyed, mit mozogj es hogyan. Amit most csinalsz az vicc es teljesen ertelmetlen es haszontalan (es karos)!

2014. jún. 13. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát fogyni azt lehet hogy fogysz mert ugye kevesebbet eszel de elférne mellé meg némi zöldség és fehérje. Bár én nem vagyok nagy szakértője a témának de én is úgy fogyozom hogy anyáék ne lássak és néha veszek menni ezt azt. Meg sokat mozgok.

(igen a kávé nem egészséges és fogyókúraban alapból rossz de amúgy kit bánt ha meg iszunk egy nap három kávét bár én csak egyet szoktam de lényegtelen és ha

függőség? Ez nem egy káros szenvedely betegség csak koffein ami nekem nem a felebredeshez kell csak egy rituale ahogy vannak rossz élettani hatásai úgy vannak jók is lassan ebben a világban csak a bio buzacsira lesz egészséges...)

17/L

2014. jún. 13. 22:10
 3/3 anonim válasza:

Szerintem az étkezéseid az új életmódi napod előtt sem voltak rendben. Egyél rendszeresen, de ne sokat: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Rendszeres étkezéssel beindul a normál emésztés, ami a zsírt is hamarabb bontja.

Ha igazán le akarsz fogyni, a napi 1-2 óra edzést javaslom.

A kávéról annyit, hogy nagy mennyiségben káros, a napi egy adagot ne lépd túl, mert remegést, magas vérnyomást és koncentráció csökkenést okoz (pont ezért isznak egyre több mennyiséget naponta). Megértem, hogy suli mellett szükség van az életben maradásra, hiszen én is átlagosan du. 3-ig iskolában voltam, főként érettségi előtt bővelkedünk benne... de akkor is vigyázni kell, a cukorról nem is beszélve. Tanácsolom, hogy állj át a gyümölcscukorra.

2014. jún. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!