10 hét alatt 20 kg fogyás hogyan?
Uhh, meredek egy történet. Sajnálom.
Próbálj meg a formába lendüléssel lassan előrehaladni. 10 hét alatt 20 kiló az rengeteg. Kalkulálj inkább 30-40 héttel.
Edzéshez nem értek, nekem az nem fért bele az időmbe, így anélkül voltam, vagyok kénytelen fogyni. Igen, beválik, csak lassabban.
www. kaloriabazis.hu
Én ezt javaslom neked, én is ezt használom. Semmi megkötés nincs, akkor eszel amikor akarsz, amit akarsz, a mennyiség viszont egy olyan dolog, hogy ezzel vigyázni kell, és figyelni rá, hogy a kalóriákat ne lépd túl. Ha ügyes vagy, a tápanyageloszlást is tartsd be, de ez nehéz lesz, nekem eddig január óta kb. 4-5-ször, ha sikerült :(
A két kg egy hét alatt nekem is rengetegnek tűnik. Lefogysz, de a bőröd nem reagál olyan hamar, és megereszkedhet. Nagyon csúnyán.
Az oldal is egyébként heti max 1 kg-t ír, egészségügyi szempontokból is. Ott olvasgasd el, hogy mi hogyan működik, stb.
Nekem személy szerint az is beválik, hogy a nagyobb étkezések előtt megeszem egy fél grapefruit-ot, vagy olyan gyümölcsöt, turmixot, ami segíti az anyagcserét. Bár hozzáteszem, hogy nekem alapból gondom van az anyagcserémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!