Szerintetek fogytam? (kép)
:D én 175 centihez 69 kilóra akarok fogyni:) ez a cél... és te meg ebből akarsz fogyni?
Egyébként derék, has, úszógumi, combok. Ezeken látom első ránézésre a változást, és a feneked is kisebb lett. Nagyon szép.
Am mégis hány kiló akarsz lenni ilyen magassághoz?
Még egy utolsó zaklatós kérdés és nem piszkállak. Meg tudnád adni nekem a mell, derék és csípőbőségedet centiben?
Mindenkitől megkérdezem aki kb egy magas velem, és itt elkapom:) mert kíváncsi vagyok hogy nagyjából mire számítsak ha lefogytam.
Én 100/70/105-max 109-es csípő adatokkal kiegyeznék....nem célom a soványság. Inkább nőiesen telt, de nem túlsúlyos akarok lenni. Mindig is erős alkatú voltam. Kb ilyen arányú vagyok mint most, csak sokkal nagyobb jelenleg. Homokóra. De a cél hogy kisebb legyek:D.
Látszik a változás, alakulsz :)
Amúgy én sem értem a kilóidat, ill. a centiket.
Én 173 cm és 75 kg vagyok, centiben is kábé ugyanennyi, mint te, meg szerintem nagyjából az alakom is hasonló.
Tök érdekes, hogy ennyi a különbség :)
Látszik, és örülj neki hogy csak ennyire látszik!
Minél gyorsabban fogysz annál kevésbé lesz tartós, úgyhogy azt kell mondjam nagyon jól csinálod, így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!