Olyanok véleménye érdekel, akik szimplán a szénhidrát megvonással fogytak, úgy hogy közben nem sportoltak. Tapasztalatok?
4-5 nap alatt annyit fogytál, hogy látszik is ? :O
Egyébként azért kell mellé valamit sportolni, mert vissza fogsz hízni. Gondolj csak bele.. életed végéig úgyse bírod ki szénhidrát megvonásos étrenddel. Én például amióta elkezdtem itthon edzeni, ami mellé heti 3 kosarazás is megy haverokkal, 3 hónap alatt ledobtam laza 10 kilót. És étrendemen nem változtattam, kenyér-kifli-zsemle kivételével mindent megeszek amit ezelőtt is ettem.
Heti 3x kosarazok. Meg még otthon edzek mellé. Fegyencedzést súlyzós edzéssel kombinálva.
Már többen kérdezték, hogy járok e konditerembe, vagy, hogy szedek e valamit. Az a legjobb, hogy nem csak nekem tűnik fel a változás, hanem a környezetemben mindenkinek.
Edzettél,stimuláltad az izmaidat a tápanyag felvételére,nőtek az izmaid ezért vastagodtál.Ha abbahagyod az edzést,csak izmaidat fogod elveszíteni,mivel nem éri őket inger,ezért a szervezet felfogja,hogy nincs szüksége rájuk (a nagyobb izomzat fenntartása energiaigényes),viszont zsírból egy dekát sem fogsz fogyni. A javaslatom: csináld tovább az edzést és tervezz meg egy étrendet,amivel a zsírvesztést és frankó,feszes testet érhetsz el!Semmiképpen se koplalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!