Korábbi egészségtelen életmódomról egészségesebb életmódra váltottam. Mi lehet a baj?
Nagyjából 3 hete kezdtem változtatni az életmódomon.
Akkor ezek szerint lehet, hogy az alma is "bűnös", napi 1-2 db-ot is megeszek néha.
Egyébként én ma reggel azon mosolyogtam, hogy 3 nappal ezelőtt 3 kilóval többet mutatott a mérleg, mint ma reggel, viszont utána megittam egy kávét, elmentem a mosdóba, és utána 1.1 kg-al többet mutatott a mérleg, mint kb 15 perccel előtte :D Lehet, nem is velem van a baj, hanem a mérleggel? :D
Az ilyen apróságokban vannak a problémák. És hogy nehéz kiigazodni az ilyen apróságokban.. ezt megértem. Nos, nem is szeretném 'rád erőszakolni' a saját igazságomat, de tájékoztatás végett azért leírom.
Fogyás alatt írták, hogy nem kell sok gyümölcs, de jé, meglepő módon napi 1-2 alma nem fogja megakadályozni a fogyást.. a végeredményen sem ront.
A zsíros húsok kerülése derék dolog, de egy annyira húsevéshez szokott élőlénynél mint az ember értelmetlen. Kizárólag akkor érdemes kerülni, ha egyénileg úgy érezzük jobban szeretjük a szárazabb húsokat. De fogyás szempontjából a zsír jó. A zsír segít alacsony szinten tartani az inzulinszintünket. Nem semmi cucc ám!
Viszont a reggeli zsömi igazából nem fér bele. Persze fogyni így is lehet.. mert sokféleképpen lehet, csak nehogy a végeredmény emiatt ne legyen jó, vagy ne legyen tartós.. én nem ennék sima zsömlét, de mondjuk én már nagyon sok sikertelen fogyókúrázóval beszéltem akár itt a fórumon, nagyon sokat tanultam a sima zsömle (búza) nemkívánatos hatásairól.. úgyhogy ez csak én vagyok.
Amiket még írtál, azok közül az édesítőre kérdeznék rá pusztán kíváncsiság által vezérelve, hogy mit használsz a kávé édesítésére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!