Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Egészségtelen, ha egyáltalán...

Egészségtelen, ha egyáltalán nem eszem szénhidrátot?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyáltalán nem, az egészségtelen, mert annyi élelmiszert kell kizárnod, hogy nem tudsz elég változatosan táplálkozni. Kb. csak zsírt ehetsz, minden másban van legalább egy nagyon pici szénhidrát. Egy kevés a húsban is van.

Ha csak arra gondolsz, hogy hozzáadott cukrot tartalamzó élelmiszert nem eszel, az jó ötlet és egészséges.

2012. okt. 16. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Így van. Teljesen nem megoldható, viszont egészen alacsony szintre tudod szorítani a bevitelt. Olvass utána a ketogén diétának! Pont erről szól.
2012. okt. 16. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Egy diéta nem attól diéta, hogy nem eszik az embert szénhidrátot. Szénhidrát igenis KELL! Különben miből fedezné a tested az energiát? Elmondom, lebontja az izmot, és abból. Szerintem Te sem úgy szeretnél fogyni, hogy a zsír nagyrésze megmarad, de alig bírod vonszolni magad, annyira nincs erőd.
2012. okt. 16. 21:40
 4/11 poiu ***** válasza:
77%
A legeslegselegtudományosabb is szerzők keverik. A zeller is főleg szénhidrát (se fehérje, se zsír). A szénhidrátszegény diéta a keményítőket zárja ki (tészta, kenéyr, krumpli, rizs stb.), nem a zöldséget. Hacsak nem vagy ezskimó, nem tudod kizárni a szénhidrátokat. A keményítőt igen, és érdemes.
2012. okt. 16. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:
A keményítő is szénhidrát, csak úgy mellékesen.
2012. okt. 17. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert ha nem, vagy nagyon kevés szénhidrátot viszel be, úgy leeshet a vércukor szinted, hogy simán elájulhatsz.

Nekem terhesen kellett szénhidrátokat számlálgatnom, annak az volt a lényege, hogy meg volt határozva, hogy mennyi szénhidrátot kellett bevinni egy nap, és PONT ANNYIT kellett minden nap, se többet, se kevesebbet, és azt is napi 6 étkezésre lebontva.

Ez egy nagyon "jó diéta", én is jól bírtam, pedig nem vagyok alapból sem fegyelmezett. (A baba miatt kellett, meg hogy ne legyek cukorbeteg szülés után)

DE! Ezt saját szakállra nem lehet elkezdeni, minimum dietetikus tanácsadás szükséges, ahol megtanítják a szabályokat, és konkrét menüsorokat adnak, meg minden szükséges útmutatót a szénhidrát számláláshoz.

Ha ez megvan, akkor jó lehet fogyásra is, én onnantól, hogy csináltam, semennyit nem híztam már szülésig, pedig hát a baba csak nőtt és nőtt...

2012. okt. 17. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ember! Mindent ehetsz.Csak annyi energiát vigyél be amennyit felhasználsz+a fejlődésed.Ennyi.Tessék mozogni.
2012. okt. 21. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Olvasd el azt a könyvet:

Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás.

Egyébként csak annyit, hogy szénhidrát, és szénhidrát között is van különbség! Az embernek KELL! a szénhidrát, de nem a finomított sza.rok, (krumpli, kenyér, tészta, fagyi, torta, sütik, desszertek, csokik, stb )hanem a természetes szénhidrát, alma, banán, kiwi, narancs, körte, zöldségek.

Gondold el, ha holnap bezárnának azok a gyárak, ahol a finomított szénhidrátok készülnek, akkor az emberiség kihalna? Persze, hogy nem, csak a tömeg, bemagyarázza magának, hogy kell az szervezetnek a szénhidrát (ami igaz is) és jóízűen eszik meg a fél tortát egyedül. Csakhogy ez a fajta szénhidrát rombol, gyümölcsöt elfelejtettünk enni.

2012. okt. 22. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
A normális agyműködéshez feltétlenül szükséges a szénhidrát. Addig gondold végig a diétád következményeit amíg képes vagy rá
2012. okt. 22. 21:22
 10/11 anonim válasza:

Köszönöm a válaszokat!

Mégiscsak eszem szénhidrátot, hiszen zöldséget, gyümölcsöt szinte minden nap.

Az úgynevezett finomított szénhidrátod nem eszem, mint a válaszokból kiderült, és az még jó is.

Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat!

2012. okt. 23. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!