Ki kezdi velem holnaptól ezt diétát? Www. Mindmegette.hu/feherje-dieta-12450
Én 74kilóról indulok :(
Legalább 6ossal kezdődjön a súlyom száma, de a végleges cél az 5ös. :) és persze a jó forma ;)
164centi vagyok.
Ez mekkora baromság!
Na hol kezdjem, először is napi 3 étkezés? Az anyagcserének pörögnie kéne, alap volna a napi minimum öt...aztán ott van, hogy ezek a mennyiségek eleve csak egy kisebb méretű embernek elegek, de ő önkényesen mindenkinek leírja, hogy két tojás, meg gépsonka "nagyobb mennyiségben". Figyelembe sem veszi, hogy vannak 60 és 140 kilós emberek is, és hogy kinek milyen a tápanyagszükséglete. Ez alapján ez mitől fehérje diéta?
A (gondolom) fehér zsemle reggelire azért megy, mellesleg a nap egyik legfontosabb étkezése és mi van benne? Semmi! Egy rakás egyszerű szénhidrát, nuku fehérje. Meg a gyümölcs, ami szintén nem diétás. Ekkora ökörséget.
Meg két hétig lehet tartani-hatalmas eredményeket lehet ilyen rövid idő alatt elérni, komolyan. aztán térjünk vissza a "normális" táplálkozásra. Nézem a kommenteket, valaki írja, hogy a végén majd jól bezabálnak. Elképesztő. Nagyon effektív diéta lehet.
Ha sikerül is leadni valakinek vele azt a 9 kilót ennyi idő alatt, abból 1-1,5 kiló lesz maximum a zsír, a többi víz, glikogén és izom, no de hát a mérlegfanatikusoknak ennyi is elég :)
ÁÁáhhh. Felhúztam magam, de most komolyan, ezeket kik írják? Valaki unatkozik azt a hasára csak hogy na majd most én akkor tápszakértő cikkeket fogok írni? (Mondjuk még mindig jobb, mintha politizálna.)
Az ilyeneket író oldalaknak létjogosultságuknak sem szabadna lennie!
Megint egy új csodadiéta...
Hogy én miért nem tudok kitalálni egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!