Teljesen elhagytam az étrendemből a szénhidrátot, csak párolt húst és zöldséget eszem. EZ HATÁSOS LEHET?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt,mennyit lehet igy fogyni?köszi a válaszokat...2013. júl. 9. 14:00
1/7 anonim válasza:
A nulla gramm szénhidrát-bevitel a másik véglet, ne csináld. A csökkentés eddig nagyon jó kezdet, de önmagában még kevés. Mozgás? Folyadék? Egy nap hányszor eszel, mikor és mennyit?
Egyébként heti fél-egy kiló fogyás a normális.
2/7 anonim válasza:
Az jó, hogy a szénhidrátot zöldségből viszed be s eszel fehérjét is, de a zsír hol marad? Ha kevés a szénhidrát, akkor a zsírnak kell adni az energia nagy részét, mivel fehérjéből nem lehet olyan sokat bevinni (s amennyire én tudom, az nem is jó).
3/7 anonim válasza:
Mozogj sokat mellé és ha akkor sem indul el a fogyás válts taktikát.
4/7 Simon0211 válasza:
Tulajdonképpen te egy ketogén diétába kezdtél barátom. Ilyen diéta esetén viszont igen óvatosan kell bánni a kalóriákkal. Meg kell növelned a zsírbeviteled ezzel helyettesítve a szénhidrátot. Ám fontos tudnod h ha túllövöd a kalóriabevitelt bizony könnyen lezsírosodsz ugyanis a magas zsírbevitel és a kalóriatöbblet együtt igen könnyen zsírpárnákhoz vezet (csak a magas zsírbevitel nem!) mivel a zsír könnyebben alakul zsírszövetté mint a bevitt szénhidrát. Próbáld az étkezésedet napi 5-6 részre felosztani. És mint írták számolj nagyjából heti 1 kilóval. Persze mindenki teste másképp reagál ugyan azon hatásokra így lehet, hogy a tested nem megfelelőképp fog a ketogén diétára reagálni ilyenkor váltani kell.
5/7 anonim válasza:
Ha zöldséget eszel akkor nem hagytad el, teljesen természetesen táplálkozol, ezzel nem kerülhetsz távol a természetes testtől. Persze edzés kérdése is hogy milyen eredményt kaphatsz de azt tudni kell hogy az ember természetes, egészséges alkata elég szép, karcsú, relative kevés kevés bőr alatti zsírral.
6/7 anonim válasza:
Heti 1 kiló fogyásnál nem szabad többre számítani vagy erőltetni. Ha jóllaksz akkor is heti fél kilót, kilót leadhatsz tápanyaghiány, éhezés nélkül.
7/7 anonim válasza:
Előzőé a pont, nem is értem, miből gondolod kérdező, hogyha zöldséget és húst eszel,akkor azzal teljesen elhagytad volna a szénhidrátokat.
Láttál már szénhiodrát-táblázatot egyáltalán? Abban van kiszámolva, miben mennyi szénhidrát van, márpedig mindegyik zöldségben van.
Amiben egyáltalán nincs szénhidrát, az a hús(ez sem teljesen igaz minden esetben, van amelyikben van egy minimális), és a tojás, és rengeteg zöldség van, aminek kifejezetten óriási az egyéb mellett a szénhidráttartalma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!