Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Teljesen elhagytam az étrendem...

Teljesen elhagytam az étrendemből a szénhidrátot, csak párolt húst és zöldséget eszem. EZ HATÁSOS LEHET?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt,mennyit lehet igy fogyni?köszi a válaszokat...
2013. júl. 9. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:

A nulla gramm szénhidrát-bevitel a másik véglet, ne csináld. A csökkentés eddig nagyon jó kezdet, de önmagában még kevés. Mozgás? Folyadék? Egy nap hányszor eszel, mikor és mennyit?

Egyébként heti fél-egy kiló fogyás a normális.

2013. júl. 9. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Az jó, hogy a szénhidrátot zöldségből viszed be s eszel fehérjét is, de a zsír hol marad? Ha kevés a szénhidrát, akkor a zsírnak kell adni az energia nagy részét, mivel fehérjéből nem lehet olyan sokat bevinni (s amennyire én tudom, az nem is jó).
2013. júl. 9. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mozogj sokat mellé és ha akkor sem indul el a fogyás válts taktikát.
2013. júl. 9. 15:15
 4/7 Simon0211 ***** válasza:
Tulajdonképpen te egy ketogén diétába kezdtél barátom. Ilyen diéta esetén viszont igen óvatosan kell bánni a kalóriákkal. Meg kell növelned a zsírbeviteled ezzel helyettesítve a szénhidrátot. Ám fontos tudnod h ha túllövöd a kalóriabevitelt bizony könnyen lezsírosodsz ugyanis a magas zsírbevitel és a kalóriatöbblet együtt igen könnyen zsírpárnákhoz vezet (csak a magas zsírbevitel nem!) mivel a zsír könnyebben alakul zsírszövetté mint a bevitt szénhidrát. Próbáld az étkezésedet napi 5-6 részre felosztani. És mint írták számolj nagyjából heti 1 kilóval. Persze mindenki teste másképp reagál ugyan azon hatásokra így lehet, hogy a tested nem megfelelőképp fog a ketogén diétára reagálni ilyenkor váltani kell.
2013. júl. 9. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha zöldséget eszel akkor nem hagytad el, teljesen természetesen táplálkozol, ezzel nem kerülhetsz távol a természetes testtől. Persze edzés kérdése is hogy milyen eredményt kaphatsz de azt tudni kell hogy az ember természetes, egészséges alkata elég szép, karcsú, relative kevés kevés bőr alatti zsírral.
2013. júl. 9. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Heti 1 kiló fogyásnál nem szabad többre számítani vagy erőltetni. Ha jóllaksz akkor is heti fél kilót, kilót leadhatsz tápanyaghiány, éhezés nélkül.
2013. júl. 9. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Előzőé a pont, nem is értem, miből gondolod kérdező, hogyha zöldséget és húst eszel,akkor azzal teljesen elhagytad volna a szénhidrátokat.

Láttál már szénhiodrát-táblázatot egyáltalán? Abban van kiszámolva, miben mennyi szénhidrát van, márpedig mindegyik zöldségben van.

Amiben egyáltalán nincs szénhidrát, az a hús(ez sem teljesen igaz minden esetben, van amelyikben van egy minimális), és a tojás, és rengeteg zöldség van, aminek kifejezetten óriási az egyéb mellett a szénhidráttartalma is.

2013. júl. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!