Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit csináljak majd akkor?...

Mit csináljak majd akkor? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónap alatt sikerült leadnom 8 kg-ot. Sokat mozgok, figyelek a kajára. Már tökéletesen "kikalkuláltam", hogy mikor és mennyit és főleg mit kell ennem, hogy kb. másfél hét alatt lemenjen 1 kg. A fogyásom soha nem áll meg, én szépen tartom az étrendem, és szépen folyamatosan fogyok is. De mit csináljak majd, ha elérem a kívánt testsúly? Miből, mikor és mennyivel egyek többet? Vagy az is lehet, hogyha már nem lesz rajtam felesleg megáll magától is?

Köszönöm előre is.

2013. júl. 8. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hajlamos vagy-e a hízásra vagy kevésbé.

A rengeteg mozgást akkor mondjuk csökkentheted de én az odafigyelt kaját még 1, 1,5 hónapig nem hagynám abba.

És utána se ennék édességet de ez mindenki saját döntése. :D

2013. júl. 8. 20:07
 2/3 VikingBeard válasza:
55%

Attól függ,izmosodni akarsz,vagy csak simán fogyni?

Ha izmosodni akarsz,én azt javaslom,hogy hagyj magadon 5 kilót a kívánt testsúly felett,hogy tudj miből izmosodni.

A hájból könnyebben alakul ki izomszövet mint a semmiből.

Megállni nem fog,vigyázni kell a yoyo effektusra,nehogy visszajöjjön rád,bár ez függ tőled is,hogy milyen a tested.

Szerintem ha megvan a kívánt súly,akkor ehetsz kicsit bátrabban,persze csak módjával! Szóval teszem azt ne disznózsírt vacsorázz töpörtyűvel ;D

Remélem segítettem!

2013. júl. 15. 06:49
 3/3 csempéző vizipisztoy ***** válasza:

A zsírszövetből nem lesz izomszövet soha az életbe. Ostabaságokat ne terjesszünk már.

Kérdező! Ha elérted a kívánt testsúlyt, akkor építs be az étrendedbe magasabb szénhidráttartalmú ételt is. Pl. rízs. De a napi bevitel, ne legyen több mint amit a mozgással elhasználsz.

2013. júl. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!