Ennek kb mennyi idő után kéne kifejteni láthatóan a hatását?
zabpehely reggelre 70g , vacsinál a túró 100g .
70kg vagyok ,endomorf alkat
Tucatnyi változón múlik amik közül sokat még magad sem ismersz pedig a Te testedet jellemzik.
Ha szénhidrátszegényen eszel, akkor miért zabot reggelizel egyébként?
Azt tudod, hogy a tejnek és a túrónak olyan hormonális hatása van, mint jó sok szénhidrátnak? Csak a következetesség miatt, ezekkel fontos lenne számolni ha valóban eredményt akarsz, és még az idő is számít.
Akkor lehet nem olvastál utána ezeknek elég alaposan. Mindegy, ez már rajtad áll.. honnan informálódsz, milyen ostobaságot hiszel el megkérdőjelezés nélkül.
Azért jófejségből leírom: én nem eszem keményítőt reggel, és mégis élek. Ezután is hihető, hogy szüksége van a szervezetnek szénhidrátra reggel? Nem lehet hogy szemrebbenés nélkül hazudnak? Vagy talán én tévedek, elfelejtek elájulni vagy meghalni vagy nem tudom mi lenne egy ember dolga ha nem eszik reggel tömény keményítőt (ami ugye cukor). Hmm, majd utána olvasok hogy mi is kellene történjen velem, had tudjam már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!