CsAk SziVesen kérdése:
Már elég sok kilót leadtam, úgy hogy szinte semmi tészta félét liszteset nem eszek. A hétvégén halat készitünk halászlé és ránott hal. Hogy tudom megoldani, hogy rántott hal ne hizalaljon? Mert panir kell rá de hogy?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 19:17
1/11 anonim válasza:
Magadnak vegyél ki néhány szeletet, amit natúr megsütsz, jobb ötletem nincs.
2/11 A kérdező kommentje:
ha oda figyelek a napi kalória adagra és ch bevitelre,akkor valóban oylan sokat számit az a vékony panir?
2013. máj. 23. 20:01
3/11 anonim válasza:
Nem a panír hanem olajbasn sütöd az
egyébként zabliszetes panír?
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan edd meg. Legfeljebb az nap nem fogysz. Na és?
5/11 A kérdező kommentje:
fingom sincs mi az a zabliszt:)
2013. máj. 23. 20:20
7/11 anonim válasza:
Egy alkalomtól semmi bajod nem lesz. Edd meg nyugodtan.
8/11 anonim válasza:
kukorica liszt esetleg :) szerintem nagyon finom a kukorica liszt is és nem hizlal
esetleg simán grillezd meg vagy alufoliába csomagolva párcsepp olaj kell csak hozzá szoval nem hizlal :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 26. 19:22
10/11 anonim válasza:
Nem az számít, hogy mit eszel hanem hogy mennyit :) Ha mozogsz és számolód a kalóriát akkor nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!